PROFIL Team s.r.o. – plastový soklový profil Q65

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Naši pestrou nabídku podlahových profilů jsme v těchto dnech obohatili novým typem plastového soklového profilu pod názvem Q65, který se vyznačuje moderním rovným tvarem a mírně šikmým uložením ke stěně.

Jak už z názvu vyplývá, jedná se o lištu s výškou 65 mm, která mezi podlahou a stěnou zakryje prostor o šířce 21 mm.

V tuto chvíli je vyráběna v sedmi odstínech – pěti imitacích dřeva: jilm, pinie a tři druhy dubu, v imitaci tmavě šedého kartáčovaného kovu a ve velice oblíbeném bílém provedení. Samozřejmostí jsou rohové i spojovací a ukončovací komponenty.

Profil je montován ke stěně plastovými úchyty upevněnými jedním nebo dvěma šroubky. Díky těmto úchytům je lišta schopna do jisté míry kopírovat i nerovné stěny. Na obou okrajích jsou úzké proužky z měkkého plastu pro lepší přilnutí k podlaze i ke stěně. Tyto proužky jsou užší, aby případné nerovnosti na stěně nezvýraznily vlnkami na hranách profilu. Výhodou nového upevňovacího klipu je, že se upevňuje k výšce podlahové krytiny a nemusí se odměřovat, do jaké výšky jej umístit, aby samotný profil doléhal k podlaze.

Do volného prostoru za lištou lze umístit prodlužovací kabely, rozvody audia apod.

Montáž je snadná a rychlá a díky tomuto systému upevnění je možné lištu kdykoliv odejmout (malování, doplnění kabelů…) a znovu ji jednoduše zacvaknout na původní místo. Pro podporu prodeje nabízíme možnost bezplatného zapůjčení prodejního stojanu, stačí pouze objednat po jednom balení (24 ks) z každého odstínu tohoto soklového profilu. Stojan má výšku 280 cm, šířku 60 cm a hloubku 70 cm. V jeho dolní části jsou umístěny zásuvky pro uložení potřebných komponentů.

Přečtěte si:  Podlahářské arény 2023 v Praze a Brně s rekordní účastí

Od loňského roku máme v naší nabídce PVC soklových profilů příbuznou lištu k této novince, a to je ASPRO Q. Jde o velice podobný profil o výšce 83 mm. Svou výškou je určen zejména do komerčních prostor, ale je možné jej použít i v domácích interiérech.

Na závěr bych chtěl vyjádřit přesvědčení, že vás naše novinka zaujme, a rozšíří tak bohatou nabídku pro vaše zákazníky.

L. Halamík, PROFIL Team s.r.o.
www.profilteam.cz

Share.

About Author

Comments are closed.