Correx Metallschutzlack 3in1 pro profesionály i hobby zpracovatele

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cenová dostupnost, univerzálnost, jednoduchost při aplikaci a snadná příprava podkladu – to jsou hlavní vlastnosti, které preferují snad všichni uživatelé nátěrů na kovy. Jistě proto ocení materiál Correx Metallschutzlack 3in1.

Speciální receptová formule umožňuje aplikaci této nátěrové hmoty přímo na kovy i bez jejich dokonalé přípravy – postačuje očištění podkladu od volných částí koroze. Correx Metallschutzlack 3in1 se dokáže navázat na korozní zplodiny na podkladu a zabránit dalšímu šíření koroze. Tento materiál lze použít i pro následný mezinátěr a finální nátěr povrchu.

Correx Metallschutzlack 3in1 vytváří vyvážený nátěrový film, který není křehký a zároveň dobře snáší i běžné mechanické zatížení. Je proto vynikajícím a univerzálním nátěrem pro renovační nátěry všech kovových povrchů – např. plotů, plotových sloupků, vrátek a bran, zábradlí apod.

Pro stylové povrchové úpravy je pak k dispozici speciální barevné provedení Correx Dachrinnenlack, které díky pigmentaci barevnými kovovými pigmenty vytváří efekt věrně připomínající měděné povrchy. Lze ho použít pro nátěry klempířských prvků, antikorozně ošetřených železných ploch a některých plastů.

www.dufa.cz

Přečtěte si:  ZERO DecoStyle Beton pro jedinečné povrchy
Share.

About Author

Comments are closed.