BARVY Profi 2023/04

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

v hlavní roli nářadí, nástroje a přístroje pro malíře a lakýrníky – tak by se také dalo shrnout téma tohoto vydání časopisu Barvy Profi. Jak se dočtete v článku, který představuje koncept společnosti Ciret, ale platnost je obecná, malířské nářadí se mění, protože se mění lidé, kteří je používají. Mění své spotřební návyky (příklad udržitelnosti), kladou nové požadavky na způsob provádění práce (příklad ergonomie), vyvíjejí dočasné nebo trvalé designové trendy (příklad hladké stěny). A mění se i materiály, které se pomocí malířského nářadí zpracovávají. Odtud se odvíjejí novinky, které mohou přispět ke zkvalitnění a usnadnění vaší práce. Seznámit se s nimi můžete v rubrice Profi téma.

Kromě pravidelných seriálů vás v časopise dále čekají rozhovory, ukázky zajímavých realizací, setkání s praxí a historií i připomenutí letošních oslav 20. výročí založení CMLT ČR, které proběhnou 7. října v Kroměříži.

Přeji vám krásné léto a příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu BARVY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 5 vydání za 400 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis BARVY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Digiport si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi BARVY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.