DOMOTEX 2022, restart v Hannoveru od 13. do 16. ledna

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

15Veletrh DOMOTEX je připraven na nový start. Uskuteční se od 13. do 16. ledna 2022 v jižní části hannoverského výstaviště, za podpory digitálních prezentací. Bude se konat ve třech veletržních halách 11, 12 a 13, a nabídne tak opět žádanou platformu živé prezentace a osobních setkání.

„Máme mnoho vystavovatelů a partnerů v branži, kteří s námi chtějí konečně opět odstartovat. Ale jsou i tací, kteří na základě pandemie stále ještě vidí v účasti výzvy a rizika. To způsobilo, že se mnoho vystavovatelů rozhodlo účastnit se veletrhu až v roce 2023,“ říká Sonia Wedell-Castellano, ředitelka veletrhu DOMOTEX, Deutsche Messe AG. „Rozhodli jsme se však pro optimistický pohled do budoucnosti a DOMOTEX 2022 zorganizovat. S přizpůsobeným obsazením hal se bude konat v koncentrovaném a kompaktním vydání.“

Hlavní nabídku budou tvořit ručně a strojově vyráběné koberce, které budou společně představeny v halách 11 a 12. Další obory budou soustředěny v hale 13. Nový hybridní koncept veletrhu nabízí vystavujícím firmám a také návštěvníkům veletrhu řadu digitálních služeb a možností prezentace. Všem, kdo se nebudou moci veletrhu osobně zúčastnit, bude umožněna i digitální forma účasti. Stejně jako na minulém ročníku bude vysílat DOMOTEX-TV, rozšířená o digitální konferenční program s live přednáškami, rozhovory a diskuzemi.


Kromě klasických expozic čekají návštěvníky i novinky:

  • MOOD SPACES – prostory speciálně vytvořené interiérovými designéry představí aktuální trendy a soulad interiéru od podlahy až po stěnu.
  • MATERIAL SELECTIONS – ucelená nabídka obkladů stěn a podlahovin nabídne inspiraci z oblasti zdravého bydlení, recyklace, hygieny a zdraví, outdooru, akustiky a barev.
Přečtěte si:  Domotex v lednu 2022 zrušen!

Hygienická a bezpečnostní opatření zaručí návštěvníkům veletrhu, aby byli na celém prostoru výstaviště co nejlépe chráněni. Na veletrh DOMOTEX budou mít přístup jen osoby s dokladem o očkování, dokladem o prodělané nemoci nebo s aktuálním negativním testem (tzv. nařízení 3G – Regelung).

Registrace pro zaslání vstupenky zdarma: https://www.domotex.de/en/application/registration/ticket-registration/ a vložte e-kód J7eNp.

www.domotex.de

Share.

About Author

Comments are closed.