KEIM Athenit® – vápenné produkty pro interiér

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Používání vápna sahá až do prehistorie lidstva a vápno je také základem produktů systému KEIM Athenit®. Výsledkem spojení tradičních receptur s nejnovějšími vědeckými poznatky jsou vápenné produkty bez jakýchkoliv přídavků syntetických pojiv. Barvy systému KEIM Athenit® jsou vytvořeny na bázi čistého, minimálně tři roky odleželého hašeného vápna a vysoce bílé řecké mramorové moučky.

KEIM Athenit®-lucente – Vápenná barva pro zářivé nátěry s nezastřenou svítivou optikou vápenného listru (bez titanové běloby).

KEIM Athenit®-forte –  Vápenná barva pro živé nátěry se zvýšenou krycí schopností. Díky obohacení oxidem titaničitým má velmi dobrou krycí schopnost.

KEIM Athenit®-fondo –  Povrstvovací nátěr pro sjednocení rozdílných struktur a adhezní most pro
KEIM Athenit®-fino. Díky obohacení kvalitním jemným vápenným pískem má mírný povrstvovací a egalizační účinek.

KEIM Athenit®-liscio – Jemná vápenná stěrková hmota pro vytvoření hladkých povrchů. Je určena pro vnitřní použití k plošnému stěrkování nebo vysprávkám vad do maximální hloubky 1 mm.

KEIM Athenit®-fino –  Univerzální vápenná stěrková hmota pro plošné stěrkování a vysprávky malých poškození. Bez přidaných syntetických pojiv a rozpouštědel, max. velikost zrna 0,5 mm.

KEIM Athenit®-coloranti –  Tónovací barvy k tónování produktů KEIM Athenit® a na umělecké malby. Bez syntetických pojiv, bez rozpouštědel.


Přednosti systému  KEIM Athenit®

  • Bez přídavků syntetických pojiv;
  • brilantní barevnost v klasickém listrovém vápenném vzhledu;
  • vysoká paropropustnost;
  • šetrnost k životnímu prostředí;
  • baktericidní.

www.KEIM.com

Přečtěte si:  BARVY Profi 2022/04
Share.

About Author

Comments are closed.