BARVY Profi 2022/04

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

Pelhřimov je město českých rekordů. Platí to v nespočtu oblastí zanesených v knize, kterou novými prvenstvími neustále doplňuje agentura Dobrý den. Ovšem nevím, jestli je tam i jeden velmi pravděpodobný rekord, kterým by se mohl pyšnit právě sám Pelhřimov – a to je největší počet vyrobených malířských štětců, štětek a válečků na jednoho obyvatele.

Ta pravděpodobnost hraničí s jistotou, neboť tam mají svá sídla a výroby společnosti Spojené kartáčovny, jejichž historie, jak se dozvíte v rozhovoru s obchodní ředitelkou Ing. Šárkou Zbrojkovou, se píše na tomto místě už 140 let, i společnost Ciret s.r.o, člen mezinárodní skupiny Storch-Ciret Group. Právě na příkladu používání airless techniky Storch si představíme výhody těchto zařízení a jejich správné používání. Téma věnované nářadí, nástrojům a přístrojům pro malíře doplňujeme ukázkami novinek a sortimentu jednotlivých firem na našem trhu.

Přeji vám krásné léto a příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu BARVY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 400 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis BARVY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi BARVY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.