Jaká barva drží i na dlaždičkách? DENAS BETON!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Keramické, obkládací, hladké a lesklé dlaždičky a jejich renovace, to je oříšek pro každého řemeslníka. Zákazníci si vyžádali test přilnavosti vodou ředitelné barvy DENAS BETON. Testována byla přilnavost této barvy formou mřížkového řezu a odtrhu s pomocí ručního odtrhoměru Positest. V obou případech byla přilnavost vynikající. V případě odtrhu dokonce došlo k odtržení části keramické dlaždice.

Jak a čím tedy dlaždice přetřít?

DENAS BETON je podle výsledků testů řešením a dá se na tyto podklady bez problémů použít.

Jaká je barva DENAS BETON?

Vysoce kvalitní vodou ředitelná barva určená k nátěrům betonových (nekletovaných) a vláknocementových ploch, soklů, plotů, schodišť, stěn a cementotřískových CETRIS a OSB desek, má extrémní přídržnost k silikátovým podkladům. Má velice nízkou špinivost, rychlé schnutí a vysokou odolnost vůči chemikáliím (saponáty, dezinfekční přípravky), má hydroizolační vlastnosti. Barva je stálobarevná, odolná UV záření a povětrnostním podmínkám. Je bez zápachu, rychle schne, snadno se aplikuje, vykazuje vysokou kryvost. Povrch ošetřený barvou DENAS BETON je otěruvzdorný, paropropustný, výborně se udržuje. Obsahuje speciální pryskyřici, díky které je výsledný povrch odolný pojezdu horkými pneumatikami – oceníte zejména při aplikaci na podlahy v garážích. Není vhodná na nevyzrálý beton.

Jedná se o směs na bázi akrylátové disperze obsahující stálobarevné pigmenty, plniva a další přísady upravující vlastnosti barvy.

Vyrábí se v několika odstínech, barva je tónovatelná, odstín 0905 šedý je navíc s protiskluzem. Vydatnost až 8 m²/kg v jedné nátěrové vrstvě.

Přečtěte si:  Novinka: HET Aquadecol - barva na radiátory

Nová koupelna se zdá být až příliš černá?

Kolorujte jen některé dlaždice barvou DENAS BETON.

Koupelnu můžete oživit tenkou červenou linkou – 0840 červenohnědý
nebo čistě bílou DENAS BETON 0100 bílý.

Další vodou ředitelná alternativa, která drží na skle i keramických dlaždičkách

DENAS UNIVERZÁL, a to jak LESK, tak i MAT, je ověřená univerzální vrchní barva ze sortimentu DENAS. Málokdo ovšem ví, že existuje možnost úpravy této barvy přídavkem speciálního přípravku silanového typu neboli aditiva, díky kterému pak má vynikající přilnavost na sklo a keramické obkládačky. Toto aditivum mají už nyní skladem tónovací centra, ve kterých ho na počkání, za pomoci mechanického míchání přidají do vámi vybraného odstínu vzorkovnice DENAS nebo i RAL a NCS. Jedná se o nepochozí nátěr, pokud má zákazník zájem o pochozí variantu na keramickou dlažbu, vhodné jsou barvy DENAS BETON nebo DENAS GARÁŽ, které mají přídržnost i bez speciálního aditiva.

poradna@denas.cz
mkozar@denas.cz
denas.cz, bal.cz

Share.

About Author

Comments are closed.