Novinka: HET Aquadecol – barva na radiátory

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

VODOU ŘEDITELNÁ BARVA PRO NÁTĚRY TĚLES ÚSTŘEDNÍHO TOPENÍ

Vrchní pololesklá barva určená přednostně pro nátěry těles ústředního vytápění, bojlerů, teplovodních vedení apod. Zaschlý nátěr odolává teplotě až 100 °C. Barva plní požadavky pro nátěry povrchů, které mohou přicházet do nepřímého styku s potravinami, a plní požadavky EN 71-3:2013 (Bezpečnost hraček – Část 3: Migrace určitých prvků). Lze ji případně použít i jako univerzální barvu pro nátěry bytových doplňků, a to jak pro dekorativní nátěry kovových podkladů opatřených základním antikorozním nátěrem, tak i prvků ze dřeva, dřevovláknitých a dřevotřískových desek, omítek a jiných minerálních podkladů, papíru atd.

Odstín: bílý.
Ředidlo: voda (pitná).
Vydatnost: 6–9 m2 z 1 kg barvy v jedné vrstvě (40 μm zaschlého filmu, beze ztrát) podle savosti a struktury podkladu, aplikační techniky a dalších faktorů.
Nanášení: štětcem (pro vodou ředitelné barvy), válečkem (lakovacím polyesterovým válečkem s hustým potahem, s nízkou výškou plyše cca 4 mm), stříkáním včetně airless, airmix a HVLP. Při aplikaci stříkáním je vhodné předem provést zkoušky na konkrétním zařízení.
Balení: 0,7 kg a 3 kg.

www.het.cz

Přečtěte si:  Mipa Fassaden-Silikatfarbe, minerální silikátová fasádní barva
Share.

About Author

Comments are closed.