Design PROFI 2021

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

v době, která příliš nepřeje veletrhům ani jiným prezentacím, shrnuje časopis DESIGN Profi zajímavé materiály a novinky, které jsou určené především pro interiérové povrchy a vybavení koupelen. Jde hlavně o podlahoviny, stěrky, barvy, tapety, obklady a dlažby, koupelnovou sanitu i vytápění. Byli jsme zvyklí vídat je přehledně na našich i zahraničních přehlídkách, z nichž některé se vracejí už letos, jiné jsou plánovány až na příští rok. Ale i v případě, že bude opět možnost se na veletrhy vypravit, jistě není od věci souhrnná přehlídka zajímavých a inovativních produktů, které přijdou za vámi, až na váš stůl.

Přehled originálních produktů i firem, které je vyrábějí či dovážejí, je určen profesionálům v oboru, bytovým architektům, designérům a návrhářům. Vzniknout by nemohl bez podrobné znalosti trhu a všeho, co se v zahrnutých oborech odehrává, a tu průběžně zajišťují odborné časopisy PODLAHY Profi a BARVY Profi vycházející jako dvouměsíčníky ve vydavatelství IPROFFI s.r.o. Mapují dění v oboru, nové produkty a trendy, které časopis DESIGN Profi přehledně shrnuje.

Přeji vám hodně inspirace a příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ
šéfredaktorka


Více se dozvíte v tištěném vydání designové ročenky DESIGN Profi, kterou si můžete předplatit 1x ročně za 100 Kč a zašleme ji do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz
Share.

About Author

Comments are closed.