VALPAINT I-BETON – designový povrch imitující efekt mikrocementového povrchu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vnímání prostředí se neustále vyvíjí. Mění se designové trendy a přicházejí nové, technologicky pokrokové materiály, které designérům umožňují vytvářet moderní a mimořádně zajímavá řešení interiérů. Jedním z takových je i pryskyřice, která je v posledních letech velmi žádaná.

Pryskyřičné materiály v interiéru se vyznačují kromě vysoce estetického vzhledu i vynikající funkčností. V oblasti interiérového designu se běžněji označují jako „pryskyřice“ nebo „mikrocement“. Vytvářejí povrchy schopné odolávat vodě a vyznačují se mimořádně velkou odolností. Jednolité a kompaktní mikrocementové povrchy jsou v podstatě jakousi „kůží“ pokrývající podlahu beze spár.

VALPAINT I-BETON

Společnost VALPAINT S.p.A., uznávaný italský lídr ve výrobě dekorativních barev a omítek, přináší novinku VALPAINT I-BETON, která imituje efekt mikrocementového povrchu.

VALPAINT I-BETON, designový povrch podobný barvenému mikrocementu určený pro interiéry, je díky jeho speciálnímu složení možné použít i ve vlhkém prostředí, jako jsou sprchové kouty včetně podlah v koupelnách a kuchyních.

Přizpůsobí se jak novým, tak starým povrchům a lze jej nanášet na všechny typy stávajících podlahových povrchů z keramických dlaždic, slínku, kameniny, mramorových dlaždic.

Odolnost vůči vodě a dokonalá přilnavost k povrchům i v extrémně vlhkém prostředí umožňují jeho použití ve sprchových koutech i na stěnách.

Díky své široké škále barev a lesklé nebo matné povrchové úpravě je VALPAINT I-BETON vynikajícím řešením pro povrchové úpravy ve všech prostorách.

VALPAINT I-BETON: souvislý dekorativní systém pro svislé a vodorovné povrchy pro dokonale hygienické prostředí. Z mnoha jeho pozitivních vlastností se v současné době stala zvlášť důležitá jedna, a tou je hygiena. Možnost vytváření souvislých povrchů beze spár a spojů na vodorovných a svislých plochách zvyšuje hygienické standardy. Díky jedinečným vlastnostem jej lze použít i v prostředí, kde se pracuje s potravinami, protože získal certifikát HACCP (UNI 11021).

Přečtěte si:  VALPAINT - originální a stylové materiály pro povrchovou úpravu stěn

 

 

Distributor italské značky
VALPAINT pro ČR
DSLUXDECOR s.r.o.,
Malešická 49, 130 00 Praha
tel.: +420 606 751 007
www.dsluxdecor.cz
valpaint@dsluxdecor.cz
Facebook: @valpaintPraha
Instagram: @dsluxdecor

Share.

About Author

Comments are closed.