VALPAINT – originální a stylové materiály pro povrchovou úpravu stěn

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost VALPAINT je přední italský výrobce dekorativních barev a stěrek. Inovuje klasické malířské techniky a na základě nejnovějších technologií vytváří nové moderní a stylové produkty. Poskytuje nejširší nabídku jedinečných a originálních úprav stěn. V jejím sortimentu najdete materiály, které podněcují tvořivost a originalitu. Italské stěrky a barvy od společnosti VALPAINT dovedou díky svému jedinečnému, vysoce originálnímu vzhledu s každým prostorem úplné divy.

Unikátní variabilní produktová řada METEORE 10 CEMENTO je určena pro moderní interiéry s nádechem nadčasové elegance a jedinečným vizuálním stylem. Je ideální pro příznivce industriálního, ale i originálního vintage stylu. Speciální profesionální techniky a pokroková technologie unikátních výrobků umožňují dosáhnout jedinečné imitace nejrůznějších struktur. Kromě nadčasového designu jsou všechny výrobky také vysoce odolné, omyvatelné, stálobarevné a praktické pro každodenní život.

Italský výrobce designových dekorativních barev a stěrek dbá především na stoupající uvědomělost týkající se životního prostředí a zdraví. Už několik let úspěšně zavádí ekologický přístup, čímž snížil a v některých případech vyloučil používání nebezpečných látek, a ve svých výrobcích našel ekologické alternativy materiálů, kterými úplně nahradil některé nebezpečné látky, jako jsou formaldehyd nebo čpavek.

Zdravé vnitřní klima vytváří minerálními barvami, které využívají své pozitivní vlastnosti: tvoří je přírodní suroviny. Výrobky neobsahují žádné problematické látky jako rozpouštědla, změkčovadla, biocidy ani konzervační prostředky, které by se mohly uvolňovat do okolí, a to znamená bezpečnost pro lidi i životní prostředí.

 

 

Distributor italské značky
VALPAINT pro ČR
DSLUXDECOR s.r.o.,
Malešická 49, 130 00 Praha
tel.: +420 606 751 007
www.dsluxdecor.cz
valpaint@dsluxdecor.cz
Facebook: @valpaintPraha
Instagram: @dsluxdecor

Share.

About Author

Comments are closed.