CASTEO, designové otopné těleso

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Designové otopné těleso CASTEO má na svém kontě řadu ocenění, získalo například cenu mezinárodní poroty International Forum Design iF Design Award za prvotřídní kvalitu a inovativní design. Dostatečně velké prostory mezi otopnými plochými trubkami jsou ideální pro zavěšení a sušení ručníků, umožňují rychlé a jednoduché čistění. Jeho připojení na stěnu je skryto tak, že solitérní vzhled zůstává nedotčen.

Aktuální trend: tepelný komfort na elektřinu

Elektrické radiátory se stávají stále oblíbenější variantou vytápění v domácnostech. Jejich výhodou je nejen praktické využití v přechodné roční době, ale také možnost využívání vlastní solární energie skrze fotovoltaické panely. Jejich instalace je nenáročná a pomocí regulátorů s/bez LCD displeje lze rychle docílit požadované pokojové teploty.

Casteo s novou elektrosadou WRX v barevném provedení bílá/bílá.

Designový radiátor Casteo-E je k dostání buď jako přídavné elektrické vytápění, nebo jako varianta pro výhradně elektrický provoz, nezávislý na tepelné soustavě a jejím uvedení do provozu. Své uplatnění nachází především za účelem rychlého ohřátí např. koupelny v ranních hodinách nebo potřeby krátkodobé příjemné pokojové teploty v obývacím pokoji.

Casteo-D: dokonalé rekonstrukční řešení

Casteo-D je možné použít bez ohledu na stavební situaci připojení radiátoru – existující trubky a připojení není zapotřebí nahrazovat.

To umožňuje rychlou a čistou výměnu odborníkem – bez zednických či malířských prací. Pouze stará šroubení se musejí povolit a spojit s novými radiátory, případně je k dispozici široký výběr adaptérů. Termostatická hlavice se u Casteo-D nachází v uživatelsky příjemné výšce.

Přečtěte si:  Moderní i tradiční radiátor Zehnder Charleston v interiéru historické vily

www.kermi.cz

 

Share.

About Author

Comments are closed.