Designové radiátory Zehnder – prvotřídní kvalita, dokonalá funkčnost a krásný design

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nový svět barev

Radiátory slouží nejen k vytápění místností, ale mohou být také designovými prvky perfektně sladěnými s ostatními předměty v interiéru. Nová paleta barev od švýcarského výrobce Zehnder umožní dokonalé začlenění radiátorů do koupelen a obytných prostor. Při jejich vývoji byly zohledněny dlouhodobé trendy v oblasti architektury a interiérového designu.

Teplo pro individuální životní styl

Designové radiátory Zehnder vytvoří domov nejen teplejší, ale i krásnější. Zabezpečí tepelnou pohodu v koupelně i bytových prostorech. Přesvědčují inovativní technologií a prvotřídní kvalitou provedení. Jsou k dispozici v téměř 50 barevných odstínech, některé typy rovněž v provedení chromovaném a z nerezové oceli. Umožňují teplovodní, kombinované nebo čistě elektrické vytápění.

Kvalita švýcarské značky Zehnder. Při volbě topného tělesa by měl být kladen důraz hlavně na kvalitu provedení, jeho vzhled, tepelný výkon a vhodnost pro daný prostor.Běžné radiátory jen s jednou vrstvou lakování nebo méně kvalitním chromováním mohou zejména ve vlhkém prostředí koupelny brzy korodovat. Zvolením topného tělesa od švýcarského výrobce Zehnder získáte radiátor vyrobený z přesných ocelových trubek, dokonale svařených bez viditelných svarů. Prvotřídní 2vrstvé lakování stejně jako vysoce jakostní chromování zaručují perfektně hladký povrch, vyšší odolnost proti korozi a dlouhou životnost.

Designové koupelnové radiátory Zehnder

ZEHNDER YUCCA ASYM
Bestseller. Výjimečně čistý a praktický design s prvotřídní kvalitou provedení. Patentovaná vnitřní konstrukce zaručuje vytápění všemi trubkami radiátoru. Na přání ještě výkonnější dvouřadé provedení a varianta pro rozdělení prostoru.

Přečtěte si:  Zehnder, elektrické radiátory Aura nově v chromu

ZEHNDER DESEO VERSO
Ušlechtilý skleněný povrch elektrického radiátoru Zehnder Deseo Verso harmonicky ladí s moderním stylem koupelen. Poskytuje příjemné teplo za velmi krátkou dobu. Uživatelé ocení praktické zavěšení a sušení ručníků na jednom nebo dvou výsuvných držácích.

ZEHNDER SUBWAY
Stylový čistý design bez kompromisů. Pravoúhlý rám a jemné kulaté vodorovné trubky působí harmonicky. Vytváří krásný designový objekt s možností sušení více ručníků najednou. Na přání provedení pro rozdělení prostoru a pro kombinované vytápění s opticky sladěnou topnou tyčí vestavěnou ve výrobě.

ZEHNDER KAZEANE
Designový koupelnový radiátor Zehnder Kazeane s unikátním vzhledem se šikmými plochými trubkami. Skvělý design od známých návrhářů King & Miranda. Půvabný i praktický. Oceněný mezinárodní cenou za design „Reddot Design Award 2018 winner“.

Designové bytové radiátory Zehnder

ZEHNDER CHARLESTON
Designové radiátory Zehnder Charleston – originál mezi ocelovými článkovými topnými tělesy – přesvědčují svým nadčasovým designem. Široká škála rozměrů, tepelných výkonů a typů připojení vč. atypického provedení do oblouku, rohového nebo s lavicí nabízí řešení pro každý interiér. Nejmodernější technologie výroby s laserovým svařováním a dvouvrstvým lakováním zaručuje jejich dlouhou životnost.

Dostupné modely: 20 standardních výšek od 250 do 3000 mm, jakákoliv délka (počet článků x 46 mm), 5 hloubek od 62 do 210 mm (2 až 6trubkové), v provedení teplovodním i elektrickém, svislém a v některých rozměrech i vodorovném, ve všech barvách Zehnder vč. matného i lesklého průhledného laku Technoline.

Přečtěte si:  Sériově namísto paralelně. Kermi nabízí chytrá tepelná řešení

ONLINE KONFIGURÁTOR KOUPELNOVÝCH RADIÁTORŮ
Snadný a rychlý návrh designu, barvy a rozměru radiátoru. Vyberte si z nejprodávanějších radiátorů Zehnder.

www.zehnder-konfigurator.cz


www.zehnder.cz

Share.

About Author

Comments are closed.