Barva HyRoof – moderní řešení pro střechy – bez asfaltových pásů

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zatékání do domu přes střechu je vždy velkým problémem. U rovných střech lze problém vyřešit například pokládkou asfaltových pásů. Díky Vitexu je možné zvolit i jiné řešení, a to barvu HyRoof.

Jedná se o polyuretanový akrylový hydroizolační materiál. Složitý popis, ale jednoduchá funkce. Nátěr se provádí na předem připravený povrch, který kromě zmíněných asfaltových pásů může být betonový, z terasových dlaždic, kovu nebo se může jednat o předchozí akrylové a polyuretanové nátěry.

Na střechu se použije systém penetrace HyRoof Primer a dvou nebo tří vrstev barvy HyRoof. Na praskliny se používá flexibilní Elestomeric Putty. Přes tato i jiná exponovaná místa se na první nátěr pokládá speciální textilie.

HyRoof je vysoce vzlínavý a proniká i do menších spár a trhlin a dokonale střechu zaizoluje. Dva nátěry dlouhodobě ochrání střechu před stojatou vodou a povrch odolá vysokým rozdílům teplot.

Všechny tyto vlastnosti jsou potvrzené CE certifikací, včetně snížení energetické náročnosti při klimatizování objektu, protože HyRoof výrazně snižuje světelný odraz, a tím ohřívaní budovy. Při správně dodrženém postupu je garance funkčnosti takového povrchu až 10 let. Barvy musí odolat řeckému slunci, a tak si dobře poradí i s našimi povětrnostními podmínkami.

www.barvy-vitex.cz

Přečtěte si:  ETERNAL IN Thermo - interiérová nátěrová hmota zabraňující prostupu chladu
Share.

About Author

Comments are closed.