Tmely Knauf pro dokonalý povrch

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Knauf Uniflott

Sádrový pevný a přitom snadno brousitelný, rychle tvrdnoucí, a tedy i schnoucí. Překlene jak velké nerovnosti, tak nerovnosti blížící se nule. Určený je tedy hlavně pro rychlé vyrovnání podkladu s kavernami atd. A určitě je ze všech tmelů nejdražší. Ale rozumí si s rukama. Které jednou navštívil, už ho nepustí. Patří mezi nejoblíbenější sádrové tmely vůbec. Zpracovatelnost 20 minut.

Knauf Uniflott Finish

Existuje ještě dražší tmel než ten výše. Je pastózní a jeho přednosti oceníte při rekonstrukcích v bytě za provozu. Přetmelíte, snadno přebrousíte a nemusíte se již nikdy vracet. Jde o tmel pro finální vyhlazení povrchu. Při vysoké pevnosti extrémně snadno brousitelný a zanechávající povrch bez poskvrny.

Q2 Super

Sádrový tmel pro vyrovnání povrchů omítek a betonů. Aplikovatelný od 0 do 5 mm. Zvládne vyplnění kaveren v podkladu i celý povrch, oproti Uniflottu se však více propadá, a je ho tedy třeba nanášet 2x. Aplikovatelný i strojně omítačkou PFT Ritmo.

Multifinish

Sádrová vyrovnávací i strojně zpracovatelná stěrka. Patří do skupiny umožňující stočení pěnovým hladítkem s následným vyhlazením širokým ocelovým hladítkem (motýlem). Odpadá tedy prach z broušení. Snese široký rozsah tloušťek od 0 do 15 mm v jednom kroku. Zpracovatelnost 90 minut.

Rotband

Sádrová ruční omítka se zpracovatelností 60 minut. Skvěle se hodí na vyrovnání či modelování poničených ostění oken či dveří či jiných velkých nerovností. Jednovrstvě, a tedy i velmi rychle se dá použít v tloušťkách od 8 do 50 mm v jednom kroku! Zpracování shodné s Multifinishem. Tedy stočení a následné vyhlazení. Pokud byste někdy potřebovali rychle zaplnit drážky po el. kabelech a nechce se vám každých 10 minut míchat novou sádru, je tento produkt žhavý kandidát.

Přečtěte si:  Elegantní a trendy odstíny spárovacích hmot Knauf

Knauf Fill & Finish Light

Pastózní tmel pro finální vyhlazení povrchů s vyváženým poměrem snadnosti broušení, tvrdosti a tloušťky nanášení do 3 mm.

Renokitt

Tmel pro lokální vyplnění trhlin v omítce, děr po hmoždinkách či trhlin v rozích místnosti. Dodává se v kartuších, minimálně se propadá a na rozdíl od tradičních akrylových tmelů je možné ho nanášet špachtlí. Jeho aplikace je velmi rychlá a neznatelná.

www.knauf.cz

Share.

About Author

Comments are closed.