Botament do koupelen a wellness provozů

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Botament® je sesterskou společností firmy MC Bauchemie a už desítky let se podílí na vývoji produktů stavební chemie. Součástí nabídky je také ucelený sortiment výrobků Wetroom Solutions (WRS) pro koupelny a mokré prostory.

Dokonalost systému do vlhkého a mokrého prostředí Botament® spočívá v kompletních řešeních, kompetenci v oblasti hydroizolace a designu koupelen podtrhuje optimálně sladěné příslušenství. Prováděcí firmy, stavbyvedoucí a projektanti se mohou spolehnout na perfektní kompatibilitu a certifikovaná řešení do místností namáhaných vlhkostí a provozní vodou.

Vysoká přidaná hodnota pro architekty a řemeslníky

Botament® poskytuje odborníkům a specializovaným řemeslníkům komplexní podporu při navrhování i provádění renovací a modernizací vlhkých a mokrých prostorů. Také v novostavbách lze nabízenými produkty vytvořit inovativní, kreativní a vysoce efektivní řešení. Od konstrukční desky přes vybraná lepidla pro obkládačky a dlaždice až po vhodné spárovací hmoty. Botament® nabízí vhodný produkt pro každou aplikaci
a přináší řadu možností, jak vytvořit koupelnu podle přání.

100% vodotěsná konstrukční deska Botament® BP

Díky výjimečným vlastnostem profesionálního výrobku mohou být místnosti vytvářeny rychle a spolehlivě – bez dalších hydroizolačních opatření. Vodotěsné konstrukční desky jsou vhodným řešením pro celou řadu aplikací: např. vyrovnávání podkladu, konstrukce stolů na umyvadla, výstavbu příček, zakrytí trubek či van a mnoho dalšího. Ideální pro originální řešení místností při 100% vodotěsnosti. Lehká konstrukční deska BOTAMENT® BP umožňuje jednoduché a čisté řešení, které navíc šetří čas i náklady.

Součástí systémového řešení jsou také desky do sprchových koutů Botament® DB vyráběné v několika rozměrech a různých provedeních, určené k přímému zadláždění. Desky jsou provedeny s potřebným spádem a umožňují vytváření bezbariérových sprch. Všechny komponenty jsou vzájemně sladěny a zajišťují dokonale utěsněný konečný výsledek certifikovaný podle ETAG s dlouhodobou jistotou.

Přečtěte si:  Botament - privátní koupelny i rozlehlá zázemí veřejných bazénů

Společnost Botament® je v současné době jediným dodavatelem na trhu, který stavební chemii a vodotěsné konstrukční desky posuzované dle pokynů ETAG vyrábí ve vlastní produkci. Bez přikupovaných komponentů si společnost Botament® vždy udržuje kontrolu nad kvalitou, funkčností a spolehlivostí.

Industriální optika pro každý prostor

Sortiment produktů řady Betonoptik nabízí možnost vtisknout povrchu jedinečnou podobu, tak třeba trendový vzhled loftu nebo strohý industriální design. Strukturou Botament Betonoptik získají všechny stěny neuvěřitelně skutečný industriální vzhled, počínaje obývacím pokojem přes koupelnu až po ložnici.

www.botament.cz

 

Share.

About Author

Comments are closed.