STORCH AIRLESS ST850 – nové univerzální zařízení pro výkonné nanášení barev

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rodinu airless v nabídce STORCH doplní nové univerzální zařízení STORCH AIRLESS ST850, které je vynikajícím pomocníkem pro vysoce výkonné a profesionální nanášení barev. Maximální pracovní tlak 227 barů při průtoku až 3,0 l/min. zajišťuje rychlou, ekonomickou a spolehlivou aplikaci barvy a díky vysokému výkonu může být zařízení ST850 použito i dvěma aplikačními techniky zároveň. Kromě toho je zařízení vybaveno novým čisticím systémem QuickFlush pro snadnější a až čtyřikrát rychlejší čištění stroje po práci. Pro uživatelsky přívětivější způsob čištění anebo pro snazší výměnu nádob s barvou je možné využít velice praktickou sklopnou polohu – stačí zařízení snadno sklopit dozadu. Všestranné stříkací zařízení ST850 je vybaveno barevným stupněm, který lze rychle a snadno vyměnit na místě. Systém čerpadla QuickReload zajišťuje, že lze v případě potřeby snadno měnit barevný stupeň bez speciálních nástrojů nebo technických odborných znalostí.

Vlastnosti Přínosy
Vysoký průtok až 3,0 l/min. a možné
použití dvěma uživateli zároveň
Rychlá aplikace a optimální výsledky
Čisticí systém QuickFlush Snadné a až čtyřikrát rychlejší čištění
Systém QuickReload pro výměnu
barevného stupně
Snadno plánovatelný a levný servis vlastními silami

 

POWER LED 100 W COLORCHANGE – nové svítidlo s možností měnit barvu světla

Se světelným tokem 8800 lm, a tedy velkým množstvím světla, je nyní v sortimentu STORCH k dispozici zcela nové svítidlo ColorChange Power LED 100 W s možností individuálního nastavení teploty barvy. Kromě funkce stmívání má LED reflektor také možnost měnit barvu světla. Reflektor tak nabízí zcela novou funkci osvětlení interiéru, a tím umožňuje řemeslníkům lépe vidět výsledek jejich práce v různých úrovních osvětlení. Tato nová osvětlovací jednotka má navíc zabudované dvě další zásuvky systému Schuko, které slouží k připojení dalších zařízení. Tělo svítidla je velice robustní a nárazuvzdorné a je vybaveno ochranou stupně IP 54 (vhodné i pro venkovní použití).

Přečtěte si:  Novinky ze světa stříkací techniky Graco
Vlastnosti Přínosy
Velmi vysoký světelný tok 8800 lm Dostatek světla pro optimální osvětlení
Možnost stmívání a také změny barvy (2700 K, 4500 K, 6500 K) Prezentace vizuálního výsledku se zahrnutím různých světelných podmínek
Robustní a nárazuvzdorné pouzdro s krytím IP 54 Vhodné pro vnitřní i venkovní použití

 

POWER LED 50 W LIGHT – OPTIMÁLNÍ OSVĚTLENÍ INTERIÉRU I EXTERIÉRU

Díky světelnému toku 4000 lm poskytuje světlo Power LED 50 W dostatek světla a optimální osvětlení. LED reflektor má také dvě další zásuvky systému Schuko pro možnost připojení dalších zařízení. LED svítidlo má robustní a nárazuvzdorné pouzdro a díky stupni ochrany IP 54 je vhodné i pro venkovní použití.

Vlastnosti Přínosy
Robustní bodové světlo s nízkou hmotností a dostatkem světelného výkonu Pro optimální osvětlení na staveništi
Barva světla podobná tomu dennímu (6500 K) Optimální pracovní podmínky a snadná detekce vad povrchu při malování
Chráněno proti prachu a stříkající vodě díky IP 54 Lze použít i venku

 

www.ciret.cz

Share.

About Author

Comments are closed.