Nápady pro život – nová kolekce podlah EGGER PRO 2021+

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Obytné a pracovní prostory, soukromé zázemí a komerční prostory: dokonalým základem toho všeho jsou podlahy z kolekce EGGER PRO 2021+.

EGGER nabízí svým zákazníkům tři různé kategorie produktů pro různé aplikace a požadavky v kolekci podlah PRO 2021+. Od krytin Comfort, vyznačujících se příjemným pocitem a akustikou při chůzi, přes oblíbené, univerzálně využitelné podlahy Laminát, které jsou v nabídce také jako voděodolné laminátové podlahy Aqua+, až po voděodolné a robustní podlahy Design GreenTec – u firmy EGGER najdete vždy správné řešení.

Výhodou nové kolekce EGGER PRO 2021+ pro zákazníky je široká nabídka dekorů v různých provedeních, která má řešení pro každý prostor. To umožňuje partnerům EGGER sestavit si individuální portfolio produktů s dekory podle vlastních představ. „Tento koncept přijali naši zákazníci velmi dobře. Oceňují příležitosti, které se jim tím otevírají,“ říká Maria Nehring, Head of Category Marketing EGGER Flooring.

Nová kolekce podlah EGGER PRO 2021+

To, co zákazníci společnosti EGGER vždy oceňovali, je design, kvalita a odborné znalosti. V nové kolekci podlah nabízí firma EGGER ucelený sortiment dobře promyšlených dekorů spolu s dokonale sladěnými dekorovými a produktovými balíčky. Mnoho vzorů je sladěno se sortimentem výrobků pro nábytek a interiérový design z EGGER kolekce dekorativních materiálů. EGGER tak přináší výrobky vhodné pro všechny požadavky a styly. Maria Nehring vysvětluje: „Naše mise ovšem nekončí nabídkou krásných dekorů. Chceme podporovat zákazníky při výběru produktů odbornými znalostmi a odhalovat jim naše ,Nápady pro život‘.“

Přečtěte si:  Samonivelační stěrky Knauf pro perfektně vyrovnaný podklad

Široká nabídka dekorů a vlastností výrobků

EGGER se zaměřil na konzistentní profilovou strategii a u všech produktů lze nyní využít flexibilní instalační systém CLIC it!. Jörg Hüls, Head of Product Management, vysvětluje: „Použití našeho systému CLIC it! je jednoduché. To znamená, že jsme výběr preferované metody pokládky nechali na tom, kdo podlahu instaluje. Testy z praxe ukázaly, že takový způsob zákazníci vnímají pozitivně.“ Tento systém profilů má však ještě další výhodu: důmyslná souhra vlastností povrchu, nosné desky a samotného profilu umožňuje u laminátových podlah GreenTec a Aqua+ dosáhnout voděodolnosti po dobu až 72 hodin. Tyrolský výrobce materiálů na bázi dřeva opět demonstruje současné široké spektrum možných aplikací pro dřevěné podlahy vyráběné udržitelným způsobem.

Společnost prokazuje rovněž značnou prozíravost u formátu akcí spojených s představením nových kolekcí i vlastním uvedením výrobků na trh. Vzhledem k přetrvávající situaci s covidovou pandemií přináší EGGER svým zákazníkům nejen tradiční a oblíbené akce přímo ve svém sídle, ale také zajímavé digitální alternativy k prezentaci kolekce a souvisejících nástrojů a služeb. Společnost využívá k prezentaci svých inovativních výrobků a služeb tzv. green room technologii a 360stupňové prohlídky showroomu, čímž přibližuje zákazníkům interaktivní formou řadu výhod nové kolekce. Návštěvníci showroomu z řad odborné veřejnosti mohou očekávat, že se přenesou do světa dekorů EGGER, kde získají nejnovější informace o technických a funkčních vlastnostech výrobků, mohou zhlédnout prezentaci marketingových nástrojů kolekce EGGER PRO, POS modulů či využít prodejní a poradenské služby jako podporu od odborníků z firmy.

Přečtěte si:  Weber představuje epoxidové podlahové nátěry a stěrky

FAKTA – EGGER PRO 2021+

  • Tři typy podlah: Comfort, Laminát a Design GreenTec v různých provedeních.
  • Stěžejní myšlenku „Nápady pro život“ demonstrují čtyři světy stylů s novými dekory: Future Retro, Pure Nature, Perfect Imperfection, Light Urban.
  • Jednotlivé řady dostupné z jediné kolekce: specializovaní partneři EGGER si mohou z této celosvětově dostupné kolekce sestavit vlastní nabídku produktů.
  • Nová strategie profilů se systémem CLIC it!.
  • Výrobky sladěné s příslušenstvím i programem služeb.
  • Optimalizované vlastnosti výrobků: exkluzivní povrchové struktury a podlahy odolné vůči vodě po dobu až 72 hodin.

Foto: EGGER Holzwerkstoffe
www.egger.com

Share.

About Author

Comments are closed.