Toalety Laufen s bidetovou sprškou, maximální hygiena bez kompromisů

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Toalety s bidetovou sprškou značky Laufen nabízí nejmodernější technologie ukryté v designové švýcarské keramice. Díky tomu jsou tyto toalety k nerozeznání od běžných WC, a dokonale se tak díky svému nadčasovému vzhledu hodí do jakékoli domácnosti. Svému uživateli pak poskytnou maximální možnou hygienu a všestrannou očistu pomocí integrované bidetové spršky s mnoha funkcemi, která je velmi jednoduchá na ovládání i údržbu.

WC CLEANET RIVA: Toaleta nejvyšší švýcarské kvality se zabudovanou bidetovou sprškou

WC Cleanet Riva je revoluční toaletou se zabudovanou bidetovou sprškou. Na první pohled zaujme svou celokapotovanou konstrukcí z kvalitní keramiky. Peter Wirz, švýcarský designér, se při návrhu toalety Cleanet Riva řídil vizí čisté jednoduchosti. Zákazníci podle jeho slov netouží po toaletě, která by připomínala stroj, ale po klasické toaletě s nejlepšími dostupnými technologiemi. A přesně tyto podmínky Cleanet Riva splňuje dokonale. Klíčovou vlastností této toalety prémiové třídy je široká nabídka intuitivních funkcí sprchování. Ty se ovládají pomocí nerezového, snadno nahmatatelného tlačítka na straně sedátka. Jeho stisknutím se aktivuje a deaktivuje proud vody, otáčením se pak reguluje jeho pozice. Pomocí samostatného knoflíku vedle otočného tlačítka je možné navolit perineální spršku.

Cleanet Riva používá vícestupňovou hygienickou koncepci s vlastním termo čištěním v pravidelných intervalech. S ohledem na co nejsnazší čištění je toaleta bez jakýchkoli spojů a keramika je ošetřena povrchovou úpravou LCC zabraňující usazování nečistot. Sedátko s poklopem je vybaveno funkcí pro snadné odejmutí. Toaleta Cleanet Riva se účinně a čistě splachuje, čímž odpadá potřeba oplachového kruhu.

Přečtěte si:  Toalety, nočníky a jiné souvislosti

Vybrané funkce: sprška, power mód, oscilace a pulzování, programovatelná doba sprchování, 7 stupňů intenzity proudu vody, 7 pozic spršky, 7 teplot vody, 4 programovatelné uživatelské profily, automatické odsávání zápachu, noční osvětlení, indikační světlo, Eco mód, sedátko s poklopem se zpomalovacím mechanismem a integrovaná protihluková podložka.

WC CLEANET NAVIA: Novinka ve světě toalet s integrovanou bidetovou sprškou

Sprchová toaleta Cleanet Navia se zaměřuje především na uživatelské výhody a na efektivní uživatelské rozhraní. Svým kompaktním designem, jednoduchým ovládáním, funkčností a atraktivní cenou je vhodná jak do běžných domácností, tak pro hotelové využití.

WC Cleanet Navia je vybavené osvědčeným konceptem obsluhy s postranním ovladačem se základními funkcemi a ovládáním trysky. Toaleta má navíc i mobilní aplikaci, která je intuitivní na ovládání. Ta umožňuje přístup k dalším funkcím, které společnost Laufen již dříve vyvinula pro oblíbenou sprchovou toaletu Cleanet Riva.

Hygiena je pro novinku Cleanet Navia vším. Toaleta se snadno čistí díky konstrukci bez oplachového kruhu, povrch keramiky má hygienickou úpravu LCC. Vyměnitelná tryska, která je zapuštěná a ukrytá za záslepkou, se před každým použitím i po něm sama důkladně očistí. Duroplastové sedátko se snadno odnímá a má zabudovaný zpomalovací systém.

Vybrané funkce: sprška, oscilace, 7 stupňů intenzity proudu vody, 7 nastavitelných pozic spršky, 7 různých teplot vody, programovatelný uživatelský profil, indikační světlo, Eco mód, sedátko s poklopem se zpomalovacím mechanismem, integrovaná protihluková podložka.

www.laufen.cz
www.laufen-cleanet.com

Přečtěte si:  AquaClean Mera - maximální komfort

 

Share.

About Author

Comments are closed.