Geberit DuoFresh – nová jednotka na odsávání zápachu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Svěží vzduch bez zápachu je příjemný komfort, který každý ve své koupelně uvítá. Jak toho ale docílit? Inovativní řešení Geberit DuoFresh spolehlivě odstraňuje nepříjemný zápach na toaletě přímo v místě jeho vzniku, totiž v záchodové míse.

Jak funguje Geberit DuoFresh?

Geberit DuoFresh odstraňuje nepříjemný zápach přímo z WC mísy. Nasává znečištěný vzduch přes splachovací trubku a ventil, čistí ho v keramickém voštinovém filtru a zpět do místnosti vrací svěží vzduch. Součástí jednotky je zabudované LED podsvícení. Jeho měkké světlo vás v noci navede přímo k toaletě. Světlo má zabudovaný snímač jasu a pohybu, proto se rozsvítí pouze ve tmě a když zaznamená pohyb.

O svěží vůni na toaletě se postarají tyčinky rozpuštěné ve splachovací vodě, ty je možné do nádržky vhazovat přes soupravu integrovanou rovněž v jednotce odsávání zápachu Geberit DuoFresh.

Instalace a spotřební materiál

Zařízení je vhodné pro novostavby a rekonstruované objekty a lze ho namontovat do většiny splachovacích nádržek Sigma také dodatečně. Instalace je jednoduchá a promyšlená. Jediným technickým požadavkem je připojení na 230 V. Téměř všechny komponenty nainstaluje instalatér přes servisní otvor splachovací nádržky. Díky speciálnímu mechanismu lze jedním pohybem ruky ovládací tlačítko odsunout do strany a získat přístup k výměně spotřebního materiálu. Souprava pro WC tyčinky se nachází hned za splachovacím tlačítkem stejně tak jako keramický voštinový filtr. Jak filtr, tak tyčinky je možné kdykoliv objednat ve specializovaném obchodě a jejich výměnu zvládne každý sám.

Přečtěte si:  Geberit nabízí řešení pro celou koupelnu

Snadný přístup k filtru a tyčince za tlačítkem.

Jde to i jinak?

Pokud není možné instalovat jednotku odsávání zápachu Geberit DuoFresh, existují i další řešení, která fungují na podobném principu, totiž že také umí odsát nepříjemný zápach. Jde například o sprchovací WC Geberit AquaClean. Některé modely tohoto WC mohou být vybaveny odsáváním zápachu z mísy přes splachovací otvor. Řešením jsou i sanitární moduly Geberit Monolith Plus. To jsou designové splachovací nádržky, které umí odsávat zápach z mísy a disponují také jemným orientačním světlem.

Geberit Monolith s orientačním podsvícením.

www.geberit.cz

Share.

About Author

Comments are closed.