Floor Forever představuje

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

NOVÉ ATRAKTIVNÍ ODSTÍNY TŘÍVRSTVÝCH DŘEVĚNÝCH PODLAHOVIN ZNAČKY TIMBER TOP Z KOLEKCE WILD BEAUTY

Na trhu třívrstvých dřevěných podlahovin představuje kolekce Wild Beauty opravdový klenot nejen z pohledu designu, ale i z hlediska kvality, kterou tyto krytiny dlouhodobě vykazují. Nyní se tato kolekce rozrostla o pět nových odstínů v rámci velkých formátů prken, které představují další možnost, jak interiéru dodat punc luxusu, elegance a unikátnosti přírodního produktu.

Na oblíbený světlý dekor Dub Variante French XXL se obchodní síť FLOOR FOREVER rozhodla navázat tmavšími dekory v podobě Dub Zakouřený Variante French XXL a Dub Kouřový Variante French XXL. Novinkou jsou také dekory Dub Marianna XXL a Dub Sparta XXL. Těm byla dána do vínku jedinečná barevnost, které lze docílit pouze prostřednictvím reaktivní barvy, jež reaguje s taninem (tříslovinou) obsaženým v dubu. Barva je nanášena ručně, takže výsledkem jsou unikátní odstíny, které působí přirozeným, lehce kouřovým dojmem a zvýrazňují jedinečnou kresbu dřeva. Charakteristická je pro ně barevná stálost, dub nežloutne a vyvolává chladivý dojem oceňovaný i mezi architekty.

Všechny tyto čtyři nové dekory s nášlapnou vrstvou 3,2 mm disponují rozměry prken 14,5 x 240 x 2450 mm, mají kartáčovaný povrch a jsou ošetřeny extrémně matným UV olejem. Tyto typy s mikro 4V spárou se dodávají v zámkovém systému Tuff Loc 5G a lze je jak přilepit, tak i pokládat plovoucím způsobem. Vhodné jsou zároveň i na podlahové vytápění.

Přečtěte si:  Designové vinylové dílce ter Hürne - kolekce 2022

Mezi velké formáty se řadí i dekor Dub Neutrino XXL s rozměrem prken 14,5 x 240 x 2130 mm. Ten svými parametry v podstatě odpovídá představeným čtyřem novinkám, nicméně liší se z hlediska povrchové úpravy, kterou je matný lak.

TŘÍVRSTVÉ DŘEVĚNÉ PODLAHOVINY INSPIRATION WOOD

NOVÝ ODSTÍN DUB NEUTRAL (NATUR) Z KOLEKCE PURE WOOD S EFEKTEM SUROVÉHO DŘEVA

Pure Wood, Dub Neutral (Natur).

Oblíbená kolekce Pure Wood, kterou nabízí obchodní síť podlahovin FLOOR FOREVER, je nyní obohacena o nový dekor Dub Neutral (Natur), jenž díky skvělému poměru design, kvalita a cena aspiruje na to stát se „opěrným bodem“ mnoha zajímavých interiérů.

Tato jemně kartáčovaná třívrstvá dřevěná krytina s rozměry prken 14 x 155 x 2200 mm v kombinaci s neutrálním olejem působí v interiéru jako surové dřevo, podporuje tak na první pohled fakt, že se jedná o nezaměnitelný materiál s odkazem přírody. Dub Neutral (Natur) z hlediska svých dalších parametrů disponuje dubovou nášlapnou vrstvou 2,5 mm, V-spárou 4V a spojením Click. Vhodný je tento dekor jak do domácností, tak i do středně komerčních budov, jako jsou divadla, muzea, hotely apod.

NOVÉ POVRCHOVÉ ÚPRAVY RUBIO® MONOCOAT NA TŘÍVRSTVÝCH PODLAHOVINÁCH INSPIRATION WOOD A MASIVNÍCH PODLAHOVINÁCH SIMPLY WOOD

NEJLEPŠÍ BAREVNÁ ÚPRAVA A OCHRANA DŘEVA POUZE JEDNOU VRSTVOU

Obchodní síť podlahovin FLOOR FOREVER si klade za cíl nabízet svým zákazníkům vždy pestrou nabídku produktů a garantovat zároveň jejich kvalitu. Tuto vizi naplňuje, i co se týče povrchových úprav pro třívrstvé dřevěné podlahoviny Inspiration Wood a pro masivní dřevěné krytiny Simply Wood, které rozšířila o sedm atraktivních odstínů značky Rubio® Monocoat.

Přečtěte si:  LVT Amtico: autentický vzhled dřeva. Parketové vzory jsou stále trendy.

Ať už preferujete dřevěnou podlahovinu ve světlejších odstínech, nebo naopak upřednostňujete tmavší, mezi novými odstíny Rubio ® Monocoat najdete ty své. K zajímavému barevnému odstínu, který však zachovává přirozený vzhled dřeva, je použita aplikace pouze jediné vrstvy oleje Rubio® Monocoat, která zároveň dřevu poskytuje dostatečnou ochranu a odolnost. Podlahoviny s touto povrchovou úpravou tedy není nutné již znovu přeolejovávat. Zároveň jsou příjemné na dotyk a vyznačují se snadnou údržbou a v případě menších poškození či škrábanců je místo možné lokálně opravit.

Výhodou olejů Rubio® Monocoat je také to, že jsou čistě přírodním produktem, který neobsahuje žádná rozpouštědla ani vodu. Jsou tedy naprosto bezpečné pro použití a šetří životní prostředí.

www.floorforever.cz

Share.

About Author

Comments are closed.