Nová kolekce vinylových podlahovin Lino Fatra v roli šíře 2 metry

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost Fatra přichází na trh s novou kolekcí PVC podlahových krytin v roli – šíře 2 metry. V průběhu roku 2021 došlo ke spuštění nové výrobní linky, díky níž se rozšířily nejen výrobní kapacity, ale i výrobkové portfolio. Za pomoci moderních evropských technologií je tak nabízena nejvyšší kvalita s ohledem na šetrnost k životnímu prostředí.

DOMO.

LINO Fatra představuje podlahové řešení do běžných i specifických prostor, tak aby povrch odolával každodenní intenzivní zátěži, snadno se udržoval a v neposlední řadě vypadal designově a navozoval příjemnou atmosféru. Nová kolekce NOVOFLOR STANDARD a NOVOFLOR EXTRA nabízí nepřeberné množství designových možností, které vzešly z aktuálních módních trendů a jsou efektivním řešením do domácností, kanceláří, škol, zdravotnických zařízení, hotelů, restaurací, ale i lehkého průmyslu.

Novoflor Extra ORION.

Podlahové krytiny musí splňovat ty nejvyšší hygienické standardy, proto je horní vrstva podlahovin vytvořena pomocí UV tvrditelného PUR laku.

Vytvrzený PUR lak vytváří souvislý nános, který umocňuje atraktivní vzhled dekoru krytiny, zvyšuje odolnost povrchu vůči chemikáliím a usnadňuje údržbu. PUR lak je ošetřen proti nežádoucímu působení mikroorganismů. Ochrany je dosaženo začleněním aditiv na bázi sloučenin stříbra do receptury laku.

Novoflor Extra Mars.

Nových 68 dekorů je doplněno již stávajícími podlahovými krytinami v rolí šíře 1,5 m a homogenními podlahovinami v dílcích, které vynikají odolným povrchem a elektrickými vlastnostmi. Sortiment je doplněn heterogenní stěnovou krytinou MODUL v roli šíře 1,5 m, která najde využití v objektech s těžkým namáháním, kde jsou kladeny vysoké požadavky na hygienu a ochranu před mechanickým poškozením stěn.

PVC vinylová podlahovina nabízí tyto hlavní výhody:

  • PUR ochranná vrstva;
  • vysoký stupeň zátěže třídy 41–43;
  • vysoká odolnost povrchu vůči skvrnám a chemikáliím;
  • možnost pokládky na podlahové topení;
  • vzájemná kombinovatelnost dekorů;
  • povrch odolný vůči bakteriím.

Novoflor Extra COMET.

Nový katalog vinylových podlahovin najdete v online podobě na webových stránkách.

www.fatrafloor.cz

 

Share.

About Author

Comments are closed.