KEIM – minerální nátěrové systémy s mimořádnou trvanlivostí

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

KEIM INNOTOP® HOTOVÁ VNITŘNÍ BARVA NA VŠECHNY OBVYKLÉ POVRCHY

Hotová vnitřní barva na sol-silikátové bázi, která je vhodná k nátěrům všech obvyklých vnitřních povrchů stěn a stropů, pro nové nátěry i renovace v obytných a nebytových prostorech.

KEIM INNOSTAR MIMOŘÁDNÁ BARVA PRO ZDRAVÉ BYDLENÍ

KEIM Innostar je vysoce kvalitní, mimořádně silně kryvá a vydatná vnitřní sol-silikátová barva pro zdravé bydlení, podle DIN EN 13 300 (splňuje i požadavky DIN 18363 2.4.1, Disperzní silikátová barva).

KEIM OPTIL® SILIKÁTOVÁ BARVA IDEÁLNÍ PRO NÁROČNÉ BAREVNÉ ÚPRAVY INTERIÉRŮ

Má vynikající vzhled a barevnost, nabízí široké možnosti kreativního ztvárnění. Okouzlí jedinečnou optikou, proměnlivou podle dopadajícího světla.

KEIM ECOSIL-ME FOTOKATALYTICKÁ VNITŘNÍ SILIKÁTOVÁ BARVA ČISTÍCÍ VZDUCH S EFEKTEM MINOX®

Vysoce specializovaná vnitřní silikátová barva s fotokatalytickými účinky. Jedinečně spojuje maximální mechanickou pevnost s vynikajícími hygienickými vlastnostmi a efektem MiNOx®, díky kterému dochází ke snížení škodlivých plynů a neutralizaci pachu.

KEIM-MYCAL-TOP® VYSOCE SPECIALIZOVANÁ BIOLOGICKÁ VNITŘNÍ SILIKÁTOVÁ BARVA PROTI PLÍSNÍM

Zajišťuje trvalou sanaci plísní, umožňuje kombinovat jednotlivé složky systému na míru podle rozsahu a charakteru poškození ploch plísněmi.

KEIM REVERSIL REVERZIBILNÍ OCHRANA MALEB A NÁTĚRŮ

Hotová, snadno vodou odstranitelná nátěrová hmota na historické malby a podklady v interiéru. Umožňuje dočasné zakonzervování historických maleb. KEIM Reversil lze aplikovat na omítku, štuk, pískovec, vápenopískovcové bloky a pevně držící staré nátěry.

www.KEIM.com

Přečtěte si:  KEIM Lignosil®-Verano - silikátová lazurní barva na dřevo
Share.

About Author

Comments are closed.