Není zámek jako zámek… Karlos Vémola bojuje v kleci a chodí po podlahovinách Gerflor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I Karlos „Terminátor“ Vémola, úspěšný český bojovník bojových umění MMA, občas potřebuje věc tak přízemní, jako je podlahovina. Vybral si z nabídky společnosti Gerflor CZ a přitom mimo jiné zjistil, že není zámek jako zámek a celou řadu dalších věcí nejen o vinylových krytinách, které si do svého bytu zvolil.

Některé výrazy, jež se používají ve sportu, jsou v běžném životě a v podlahách překvapivě podobné a Karlos Vémola přistoupil na hru: řekni, co tě první napadne… Ve správné podlahářské terminologii odpovídal pak na otázky odborný technik společnosti Gerflor.

  1. Co je to zámek?
    Karlos: „Škrcení“ – technika v MMA zápase.
    Gerflor: Například CLIC zámek u vinylových dílců CREATION. Naprostá novinka, revoluční a nejodolnější zámek na trhu.
  2. Co je GTI?
    Karlos: Počítačová hra, mám dojem, nebo typ auta.
    Gerflor: GTI jsou podlahoviny do těžkého průmyslu, vydrží i pojezd vysokozdvižných vozíků. Pokud se opotřebí, tak výměna je naprosto jednoduchá, jeden díl, tzv. puzzle, nahradíte jiným. Krytina se nelepí, takže výměna trvá jenom chvíli.
  3. Co je role?
    Karlos: Filmová role?
    Gerflor: Vinylové role s textilní podložkou jsou nejprodávanějším materiálem v ČR mezi podlahovinami, do určitého počtu metrů se nemusejí lepit. Díky patentované textilní podložce a za dodržení určitých pravidel můžeme pokládat na stávající povrch.
  4. Co je to lamela?
    Karlos: Druh podlahy, je to stejné jako dílec.
    Gerflor: Lamela neboli vinylový dílec – v současné době nejvíce poptávaný typ podlahoviny od Gerfloru. Nová kolekce vinylových dílců CREATION umožňuje několik typů pokládek (lepená, zámková, odnímatelná) a nabízí největší množství dekorů na trhu.
Přečtěte si:  Extrémně odolné vinylové podlahoviny Floor Forever Vinyl

Karel „Karlos“ Vémola pochází z Olomouce a je českým bojovníkem smíšených bojových umění (MMA), bývalý kulturista a zápasník. Jako první Čech se dostal do prestižní organizace Ultimate Fighting Championship (UFC). Je držitelem několika titulů ve střední a polotěžké váze, a to jak v anglických, tak českých organizacích.

www.gerflor.cz

Share.

About Author

Comments are closed.