Colorlak: Silikon Profi – nová řada silikonových dekorativních omítek

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Silikon Profi je nová řada vysoce odolných a stálých dekorativních omítek pro náročnější exteriérové podmínky. Tyto nové moderní materiály mají celkově vyšší odolnosti a stálosti než standardně nabízené silikonové tenkovrstvé omítky.

Omítky Silikon Profi se vyznačují vysokou hydrofobicitou povrchu (perličkový efekt) a zvýšenou samočisticí schopností (zajištěna zvýšeným obsahem silikonové složky), kdy jsou nečistoty spolu s vodou (deštěm) jednoduše spláchnuty, a fasáda tak dlouhodobě zachovává svůj originální čistý a suchý vzhled. Vyšší ochrana proti biologickému znečištění (řasy, mechy) opět udržuje tenkovrstvou omítku déle čistou, a tím výrazně prodlužuje její životnost. Tyto omítky jsou určeny do oblastí se zvýšenou prašností a nepříznivými klimatickými podmínkami. Jsou plně omyvatelné, vysoce odolné proti povětrnostním vlivům s charakteristickou dlouhou životností a stálostí barevných odstínů a zároveň jsou velmi pružné a více odolné proti mechanickému poškození (obsahují výztužná vlákna).

Jsou určeny pro vnitřní i vnější použití jako konečná úprava hladkých povrchů zdiva, vápenných a vápenocementových omítek, betonu, lehčených stavebních hmot, dřevovláknitých, dřevotřískových, cementotřískových a sádrokartonových (pouze pro interiér) desek a dále jako konečná povrchová úprava zateplovacích systémů.

Silikon Profi se nabízí ve třech strukturních provedeních a dvou nejžádanějších zrnitostech.

+ Ekoputz Silikon Profi – drásaná (rýhovaná);
+ KC Putz Silikon Profi – zatíraná (hlazená);
+ Struktur Putz Silikon Profi – jemná zatíraná (hlazená).

www.colorlak.cz

Přečtěte si:  KEIM SECCOPOR® - omítka regulující vlhkost. Výborná alternativa k hydrofobním sanačním omítkám
Share.

About Author

Comments are closed.