OBKLADY 2019/04

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,  jistě znáte „tu o Sněhurce“: Zrcadlo, řekni, kdo je v zemi zdejší nejkrásnější…? V dnešní době se však nezřídka stává, že to, co bylo dříve možné jen v pohádkách, začíná být realitou. Jak viděl Ing. arch. Michal Janků na veletrhu v Šanghaji, z něhož pro článek Kitchen&Bath China vybral ty nejzajímavější novinky, digitální svět proniká do koupelen všemi směry a nezastavil se ani před lesklou plochou zrcadla nad umyvadlem. To nyní dokáže naskenovat váš obličej, poznat, kdo vstoupil do koupelny, podle toho nastavit všechna zařízení do oblíbených hodnot uživatele, ta nejdokonalejší verze chytré koupelny s vámi komunikuje hlasem, sleduje váš srdeční tep nebo třeba umí rozpoznat případné odchylky na vaší pleti a doporučit patřičnou kosmetiku. A snad se ani nechci dočkat doby, kdy mi zrcadlo upřímně sdělí, jak po ránu opravdu vypadám…

Možná proto je hodně lidí, kteří se vracejí do minulosti prostřednictvím retro stylu, který vytváří zdání klidnějších dob našich babiček, ale i zde se samozřejmě moderní technologie více či méně uplatní. Ale koneckonců každý si může vybrat, zda chce kohoutek, kterým jen otočí sem a tam, nebo vrchol technologie, který si s vámi po ránu promluví, namíchá a ušetří vodu, dá chytrou radu do života a ještě se sám vyleští. Kam nové technologie bezesporu patří, to je dalším tématem tohoto čísla. Jde o nářadí, nástroje a přístroje, které usnadňují obkladačům práci, umožňují její kvalitní, někdy i rychlejší či bezpečnější provedení.

Přečtěte si:  Údržba vinylové podlahy - 4 tipy, aby podlaha déle vydržela.

Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu OBKLADY, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 200 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

NOVINKA – ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis OBKLADY můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi OBKLADY

Share.

About Author

Comments are closed.