BARVY Profi 2019/04

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,  místnosti zdobené různými dekory válečků patří k mému dětství. Děda byl kreativní, barev se nebál, a tak na podkladech zelených, žlutých, modrých či růžových vytvářel zdobné vzory snad každý rok jiné. Válečky měl v garáži v polici, kde jsem se jimi probírala a na papír zkoušela, jaké všechny vzory umí. Kam zmizely, nevím, ale dnes je mi líto, že nezůstaly zachovány. Co mě těší, že v dnešní době retro trendů jsou válečky opět v módě, a v tomto čísle časopisu dokonce nabízíme setkání s člověkem, který je nejen používá, ale také sám vyrábí, a to jak sériově, tak speciální dekory na zakázku. A nezůstává při tom jen u klasických vzorů, jeho válečky se uplatňují třeba i v čistě minimalistických interiérech, kde byste je nečekali – vždyť co může být minimalističtější než dekor špejle, vytvořený pro stejnojmennou trendy restauraci?

Nejen válečky, ale nejrůznější malířské nářadí, stroje, nástroje a přístroje jsou jedním z hlavních témat tohoto čísla, dále se dozvíte o nátěrech podlah, dřevěných prvků v památkově chráněných interiérech, vnitřním zateplení, historickém zdobení dřeva i nových trendech v tapetách, které mají příchuť exotiky, což je přesně to, co patří k nadcházejícím prázdninám.


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu BARVY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 315 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz
Přečtěte si:  Ochranné barvy pro kovové konstrukce a prvky

NOVINKA – ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis BARVY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi BARVY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.