Natur! Pur, spa, schody, tilo aplikace pro simulaci položené podlahy

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

NOVINKY RAKOUSKÉHO VÝROBCE PODLAH tilo: překrásné odstíny dřeva Natur!Pur, které
lze jen těžko odlišit od neošetřeného přírodního dřeva, voděodolné desky Rigidboards v kolekci SPA, které nyní umožňují bezproblémový přechod podlahy do koupelny, a nová aplikace pro simulaci položené podlahy v interiéru.

Natur!Pur: čistá příroda

Inspirováno přírodou přináší tilo na dřevěných podlahách nový jedinečný povrch Natur!Pur. Podlahy jsou vizuálně k nerozeznání od neošetřených povrchů. Přírodní povrchová úprava Innovo NATUR olej poskytuje neviditelnou ochranu, což podlahám propůjčuje ušlechtilý vzhled surového dřeva. Kolekce Natur!Pur je perfektní pro každého, kdo chce mít doma čistou přírodu a přírodní kvalitu.

A výběr je přitom široký: v této kolekci kombinuje Natur!Pur různě tvrdá a jehličnatá dřeva: od dubu přes javor a jasan až po modřín a borovici Zirbe. Milovník přírody si v každém případě přijde na své. Voňavá Zirbe, světlý jasan, ušlechtilý javor, stále oblíbený zemitý dub nebo sukovitý modřín – pro každý vkus a každé prostředí se najde ta správná podlaha.

Jeden dubový dekor má ještě zvláštnost navíc: Softgehobelt = jemné hoblování vytvářející exkluzivní jemný, příjemně zvlněný povrch. Na dubu působí měkce a je příjemný na dotyk.

RUSTICO TREND Zirbe Natur!Pur.

Nová měřítka pro tilo vinylové podlahy: voděodolná kolekce SPA a PRO+

Vinylové podlahy jsou stále trendy. Vysoká odolnost materiálu a skutečnost, že lze jen obtížně rozpoznat rozdíl mezi vinylovou a dřevěnou podlahou, je činí skutečným hitem. Obzvláště praktické: tilo má nyní také 100% voděodolné kolekce SPA a PRO+.

Přečtěte si:  Na vinylové dílce a role s lepidly Ceresit K 188 E, K 188 S a R 710

Vinylové podlahy představují perfektní alternativu například dlažby nebo kamenné podlahy. Nabízejí příjemnější, teplejší a měkčí komfort. Ze známé kolekce Design pro suché místnosti byly vybrány nejprodávanější dekory, které jsou nyní s novou voděodolnou konstrukcí vhodné i do vlhkých prostor.

Perfektní pro renovaci silně zatěžovaných prostorů jsou dílce určené k celoplošnému lepení PRO+ s konstrukční výškou pouze 1,5–2 mm. Ty může zkušený řemeslník přilepit po celé ploše a při správném zpracování položit přes stávající podlahové krytiny.

SPA Rigidboards mají také dvakrát vyšší hodnoty pevnosti spoje než desky s měkkým zámkem dostupným běžně na trhu.

ELEGANTO SPA Břidlice Natur.

Podlahy, schody, lišty: perfektní kombinace

tilo nabízí ke všem svým produktům identické obklady schodů a podlahové lišty. Tím se vytvoří opticky dokonale sjednocené harmonické řešení podlahy a schodů jakoby z jediného kusu, plynulé přechody a dokonalý design bydlení na všech úrovních.

ROBUSTO SPA Dub Cognac.

tilo aplikace simulátor položené podlahy: klikněte a hotovo!

Zákaznice a zákazníci si jen těžko dokáží ve svém interiéru představit novou podlahu. tilo nyní představuje aplikaci, která položenou podlahu simuluje. Je to snadné: po otevření aplikace vyfotíte např. obývací pokoj, vyberete si podlahu a objeví se místnost s digitálně položenou podlahou. Virtuálně vytvořené obrázky lze snadno uložit a navzájem porovnávat. Integrované vyhledání prodejců tilo současně usnadňuje nalezení nejbližšího tilo partnera.

www.tilo.com

Share.

About Author

Comments are closed.