Merit – SPC podlahovina s integrovanou korkovou podložkou

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

SPC podlahoviny s integrovanou korkovou podložkou splňují ty nejpřísnější požadavky na ekologii, odolnost vůči vodě i nárazům, a ještě k tomu zajišťují chodidlům ten nejvyšší komfort.

Proč právě kompozitní podlahoviny

Dřevo je luxusní a stabilní, PVC  voděodolné a vinyl měkký a pohodlný. Každý z těchto materiálů má své jasné výhody, ale i nevýhody. Vývojáři proto dali hlavy dohromady a položili si otázku: „Nebylo by možné tyto přednosti spojit do jednoho materiálu?

Výsledkem je kompozitní podlahová krytina SPC Merit s integrovanou korkovou podložkou – podlahovina stvořená pro každodenní komfort v domácnosti i ve službách.

Z čeho se SPC Merit skládá

Základem krytin z kolekce Merit je vrstvení. Proč? Protože jedině dostatečný počet správně složených vrstev může zaručit opravdové pohodlí, perfektní izolační vlastnosti, požadovanou odolnost do různých druhů místností a takovou stabilitu, aby splnila veškerá očekávání.

Vše začíná u speciální ochranné vrstvy, která chrání vrstvu dekorační.

Následuje SPC vrstva s bezpečným zámkem Tightlock, která zaručuje vysokou stabilitu spojení lamel. Integrovaná korková podložka zlepšuje izolační a akustické vlastnosti, zpříjemňuje došlap a zjednodušuje instalaci. Jako bonus vás může těšit i ekologická stopa podlahoviny – většinu z ní totiž tvoří obnovitelné a recyklovatelné materiály.

Kam se nejlépe hodí

Tento typ je díky své skladbě naprostým univerzálem jak do moderních novostaveb s podlahovým vytápěním (vodním i elektrickým), tak pro rekonstrukce, kdy jej lze položit i na většinu stávajících pevných povrchů.

Samotné jádro SPC tvoří směs polymeru a vápence. Proto jsou tyto podlahoviny stabilní a pevné tak, že se nezaleknou ani domácností s dětmi nebo domácími mazlíčky. Bez obav je lze položit ve většině místností, včetně kuchyní a koupelen, kde dochází k častějšímu kontaktu s vodou.

Přečtěte si:  Bona oleje pro barevný vzhled dřevěných podlah

Budou se vám líbit

Merit nabízí neokoukané dekory, které zahrnují vše, od teplejších barevných tónů až po minimalistické šedé odstíny. Nášlapná vrstva je transparentní a poskytuje dekoru jak ochranu proti oděrkám, tak proti změně barvy.

Dají se využít i do služeb

Díky speciální úpravě ochranné vrstvy antimikrobial lze podlahovinu položit i do prostor, kde se tato vlastnost vyžaduje, například do zdravotnických zařízení, lékáren, ordinací anebo do mateřských škol, škol nebo domovů pro seniory.

www.supellex.cz

 

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.