Merit – SPC podlahovina s integrovanou korkovou podložkou

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

SPC podlahoviny s integrovanou korkovou podložkou splňují ty nejpřísnější požadavky na ekologii, odolnost vůči vodě i nárazům, a ještě k tomu zajišťují chodidlům ten nejvyšší komfort.

Proč právě kompozitní podlahoviny

Dřevo je luxusní a stabilní, PVC  voděodolné a vinyl měkký a pohodlný. Každý z těchto materiálů má své jasné výhody, ale i nevýhody. Vývojáři proto dali hlavy dohromady a položili si otázku: „Nebylo by možné tyto přednosti spojit do jednoho materiálu?

Výsledkem je kompozitní podlahová krytina SPC Merit s integrovanou korkovou podložkou – podlahovina stvořená pro každodenní komfort v domácnosti i ve službách.

Z čeho se SPC Merit skládá

Základem krytin z kolekce Merit je vrstvení. Proč? Protože jedině dostatečný počet správně složených vrstev může zaručit opravdové pohodlí, perfektní izolační vlastnosti, požadovanou odolnost do různých druhů místností a takovou stabilitu, aby splnila veškerá očekávání.

Vše začíná u speciální ochranné vrstvy, která chrání vrstvu dekorační.

Následuje SPC vrstva s bezpečným zámkem Tightlock, která zaručuje vysokou stabilitu spojení lamel. Integrovaná korková podložka zlepšuje izolační a akustické vlastnosti, zpříjemňuje došlap a zjednodušuje instalaci. Jako bonus vás může těšit i ekologická stopa podlahoviny – většinu z ní totiž tvoří obnovitelné a recyklovatelné materiály.

Kam se nejlépe hodí

Tento typ je díky své skladbě naprostým univerzálem jak do moderních novostaveb s podlahovým vytápěním (vodním i elektrickým), tak pro rekonstrukce, kdy jej lze položit i na většinu stávajících pevných povrchů.

Samotné jádro SPC tvoří směs polymeru a vápence. Proto jsou tyto podlahoviny stabilní a pevné tak, že se nezaleknou ani domácností s dětmi nebo domácími mazlíčky. Bez obav je lze položit ve většině místností, včetně kuchyní a koupelen, kde dochází k častějšímu kontaktu s vodou.

Přečtěte si:  Zámek Dačice: prohlédněte si podlahy dřevěné, z linolea, ale hlavně z benátského teraca

Budou se vám líbit

Merit nabízí neokoukané dekory, které zahrnují vše, od teplejších barevných tónů až po minimalistické šedé odstíny. Nášlapná vrstva je transparentní a poskytuje dekoru jak ochranu proti oděrkám, tak proti změně barvy.

Dají se využít i do služeb

Díky speciální úpravě ochranné vrstvy antimikrobial lze podlahovinu položit i do prostor, kde se tato vlastnost vyžaduje, například do zdravotnických zařízení, lékáren, ordinací anebo do mateřských škol, škol nebo domovů pro seniory.

www.supellex.cz

 

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.