ETERNAL lak na beton, odolný povrch s exkluzivním vzhledem

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Požadavek na designový vzhled a praktičnost perfektně splňuje betonová podlaha. Je vhodná do komerčních, administrativních nebo výstavních prostor, vynikne také v rodinných domech. Kvalitní nátěr poté zajistí odolnost a exkluzivní vzhled podlahy, pozitivum představuje snadná údržba takto ošetřeného povrchu.

Společnost AUSTIS a.s. uvedla na trh novinku, která se v betonovém podkladu kotví nejen mechanicky, ale váže se i chemicky, což je výhodou zejména při aplikaci na kletované povrchy.

ETERNAL lak na beton je jednosložkový výrobek, jehož vlastnosti se díky jedinečnému složení blíží složitě aplikovatelným dvousložkovým nátěrům. Je vhodný pro nátěry veškerých betonových a minerálních podkladů s vysokou zátěží, jako jsou podlahy ve skladech a prodejnách, dále pro nátěry v interiérech a kancelářích, kde vytváří působivý estetický dojem.

Díky své odolnosti vodě a saponátům se skvěle hodí pro nátěry ploch koupelen industriálního stylu, sprchových koutů a částí kuchyní.

Vyznačuje se mimořádně nízkou spotřebou při vysoké účinnosti, chemickou a tepelnou odolností a snadnou aplikovatelností, kterou zvládne každý. Po zaschnutí vytváří vysoce lesklý povrch s vynikajícími protiskluznými vlastnostmi.

ETERNAL lak na beton se vyrábí jako transparentní nebo v kryvé variantě odstínu betonové šedi RAL 7038.

www.barvy-eternal.cz

Přečtěte si:  Sanace trhlin na fasádě a ochrana betonu proti karbonataci
Share.

About Author

Comments are closed.