FLEX KGX 65 – nové flexibilní lepidlo od murexinu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Co se vám vybaví, když slyšíte slovo máslo? Vůně čerstvého chleba namazaného máslem? Křupavý, cukrem zasněžený máslový croissant? Nebo snad voňavé pečené kuřátko? Každého asi napadne něco jiného, ale vždy to bude mít spojitost s něčím dobrým k snědku.

A co když uslyšíte „Jako po másle…“? Troufneme si říct, že toto ustálené rčení vnímáme všichni stejně. Znamená lehkost, snadnost, jakousi samozřejmost, že věci jdou podle představ, hladce a bez komplikací.

Na tomto přirovnání se shodla drtivá většina specialistů, kteří měli možnost tuto horkou novinku prakticky otestovat.

Excelentní zpracovatelnost tohoto zbrusu nového flexibilního lepidla na obklady a dlažby KGX 65 je onou známou pomyslnou třešničkou na dortu. Obklady po nalepení na stěnu zůstávají přesně tam, kam je umístíte, a nikam nesjíždějí. A dokonce ani ta nejtěžší dlažba nemá sebemenší šanci se propadnout, byť jen o chlup. Zkrátka KGX 65 za všech okolností drží jako klíště. Což od pořádného lepidla očekáváme tak nějak přirozeně.

Vraťme se však k oné třešničce. Už v momentě, kdy lepidlo po rozmíchání natahujeme na podklad, máme pocit lehkosti. Lepidlo nevzdoruje, neklade žádný odpor a natahuje se zlehka, takříkajíc jako po másle. Tím výrazně šetří vaše svaly a klouby na důležitější úkony.

Nové, flexibilní lepidlo KGX 65 je navíc typickým příkladem toho, že kvalitní věci nemusí být nutně drahé. Při jeho vývoji jsme si vypůjčili osvědčenou unikátní hybridní technologii, jíž se pyšní naše vlajková loď, lepidlo HX 1.

Přečtěte si:  MUREXIN, kvalitní rakouská stavební chemie nejen pro podlahy a obklady

Tato technologie představuje synergii pečlivě vyladěné granulometrie křemičitého plniva a exkluzivní směsi zbrusu nových polymerních přísad. Výsledkem je opravdu poctivé lepidlo. Nadmíru silné na to, aby udrželo i ty nejtěžší obklady, a zároveň dost flexibilní, aby levačkou zvládlo velké formáty, podlahové vytápění, mrazové cykly a spoustu dalších záludností, kterým dlažba musí každodenně odolávat.

Lepidlo FLEX KGX vstoupilo do prodeje již počátkem letošního roku, kdy v sortimentu nahradilo produkt KGF 65 a vstup to byl nadmíru úspěšný, což potvrzují pozitivní reference těch, kteří jej již používají.

www.murexin.cz

Share.

About Author

Comments are closed.