Experto Family – podlahy pro život, jaký je

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost V-PODLAHY se podlahám věnuje více než 30 let a je expert v tomto oboru. Připravila komplexní kolekci Experto Family, ve které k oblíbeným SPC podlahám Experto Click SPC 50 a Experto Click SPC 50 plus připojila novinku roku 2024 Experto LVT – lepené vinylové podlahy v dílcích, a to ihned ve dvou variantách. Ty se liší svou konstrukcí i dekory, jedno však mají společné, a to odolnost a propracovaný design.

Experto LVT 55 a 30 – odolnost a elegance

Vinylové podlahy Experto LVT 55 a Experto LVT 30 spojují unikátním způsobem v každém dílci vysokou odolnost a elegantní design. Jsou tak skvělou volbou pro domácnost i vybrané komerční prostory. Design nových LVT podlah je vyladěn do posledního detailu, díky čemuž patří k premiantům mezi vinyly. Každá řada nabízí šest originálních dekorů včetně originálních soklových lišt pro plynulý přechod mezi stěnou a podlahou.

Vinylové podlahy Experto LVT 55 a Experto LVT 30 mají mnoho společného, protože nabízejí svým uživatelům v bytovém sektoru vysokou spolehlivost a odolnost, podloženou 25letou garancí. Obě kolekce vynikají mimořádnou rozměrovou stabilitou dílců, a jsou tak vhodné i pro teplovodní podlahové vytápění. O jejich přirozený vzhled a jednoduchou údržbu se stará povrchová úprava matným keramickým lakem. Podlahy jsou navíc 100% recyklovatelné a odolné proti vlhkosti.

Experto LVT 55 – nejlepší volba pro náročné

Mezi nejvyspělejší vinylové podlahy na trhu se řadí Experto LVT 55, které nabízí nášlapnou vrstvu 0,55 mm. Je tak ideální volbou nejen pro vytížené prostory v domácnosti, ale i komerční prostory s vyšší zátěží. To dokazuje i třída zátěže 23–33–42. Povrch podlahy Experto LVT 55 zaujme inovativní technikou EIR, díky níž dřevěné dekory disponují autentickým, od přírodního materiálu nerozeznatelným povrchem, a to jak na pohled, tak na dotyk. Použitá inovativní technika EIR (Embossed in Register) zintenzivní hloubku reliéfu a zajistí, že ražba neboli embossing dokonale odpovídá vzoru dekorační fólie podlahy. Pro ještě autentičtější vzhled dřevěné podlahy mají lamely velkorysý formát 1 524 x 228 mm a V-spáry, které jim dodají vzhled masivní dřevěné podlahy.

Přečtěte si:  Rigidní vinylové podlahoviny od českého výrobce Fatra

Experto LVT 30 dodá interiérům nový rozměr

Experto LVT 30 je nejlepší volbou pro domácnosti, které hledají spolehlivou podlahu s moderním designem za rozumnou cenu. Díky hlubokému embossingu a propracovaným přírodním dekorům Experto LVT 30 umocňuje dojem reálného povrchu přírodních materiálů. Hluboký embossing se vyznačuje tím, že je reliéf podlahy výraznější než u standardních lepených vinylových podlahovin. Spolu s oblíbeným formátem lamel 1219 x 184 mm a mikrospárami působí podlaha ještě autentičtějším dojmem. Aby Experto LVT 30 odolalo i zvýšené zátěži v bytovém sektoru, disponuje nášlapnou vrstvou 0,3 mm a dosahuje třídy zátěže 23–31.

www.vpodlahy.cz

Share.

About Author

Comments are closed.