Vitex Vito Plus – ověřené řešení v boji proti plísním v interiéru

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Téma plísní v místnostech, ať už doma, v práci, ve školách nebo školkách, je stále aktuálnější, zvyšuje se i poptávka po materiálech, které jim mají zamezit. Příčin tvorby plísně je mnoho a mnohdy je nátěry vyřešit neumí, protože vznikají uvnitř pláště budovy, který je například poškozen, nebo celkovou vlhkostí stavby. Barvy tedy mohou výrazně přispět k odstranění (zamezení) plísně a vytvoření čistého prostředí, a to i dlouhodobě, ale nadále je potřeba řešit celkovou příčinu.

Barva, která má řešení

Správně zvolená barva odvede v boji s plísní mnoho skvělé práce. Umí zamezit rozšiřování a tvorbě nové tam, kde již je, ale je vhodné malovat i prostory, kde by se mohla objevit nebo kde je nežádoucí, a díky tomu tvorbě plísně předcházet, což je ta nejlepší cesta.

Předtím.

Potom.

Nebojte se ceny, jděte po kvalitě

Cenu za běžnou a speciální barvu nelze srovnávat. Malba je investicí na delší čas (3–5 let) a díky své funkci je vytvářením zdravého prostředí v interiéru vlastně k nezaplacení. Konkrétně u barvy Vitex Vito Plus získáváte prémiovou barvu s ionty stříbra, která je na plísně špičková, je omyvatelná, má vysokou kryvost i tmavých odstínů a má vysoký rozliv – mnoho superlativů, které nahrávají její volbě.

Vitex Vito Plus – prémiová kvalita

Značka Vitex má v portfoliu mnoho zajímavých a především užitečných produktů. Vito Plus mezi ně právem patří. Funkci stříbra coby likvidátora plísní znali už staří mořeplavci, kteří si na svých plavbách dávali stříbrné mince do sudů, aby nedošlo ke kontaminaci. Technologie je tedy prověřená a funkční. Vitex ji rozšířil o certifikované antibakteriální účinky, které ocení uživatelé jak v obytných interiérech, tak i ve školách, školkách, hotelích nebo společných prostorách. Omyvatelnost je praktickou vlastností a vydatnost a vysoká bělost je u Vitexu samozřejmostí.

Přečtěte si:  Odstranění a prevence vzniku plísní s materiály Detastop® a Detakryl protiplísňový®

Vitex Vito Plus v číslech

  • Balení: 750 ml (1,2 kg), 3 l (4,7 kg), 9 l (14 kg), 15 l (23,3 kg).
  • Barva: matná bílá nebo lze tónovat dle NCS, Pantone, RAL.
  • Vydatnost: 13–16 m2 z litru.
  • Bělost: více než 99 %.
  • Ředění: 10–20 % vody.

www.vitex.cz

Share.

About Author

Comments are closed.