Duravit D-Neo nová kompletní koupelnová série

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nová série D-Neo přichází v nejlepší kvalitě a s perfektně promyšleným designem a navíc s atraktivní zaváděcí cenou. Doživotní záruka, kterou Duravit poskytuje ve vybraných státech na všechnu keramiku z této série, odráží její mimořádnou kvalitu.

D-Neo vystihuje trendy a je perfektním společníkem pro každý den, každý životní styl a všechny aspekty života. První kompletní koupelnovou sérií dokazuje belgický designér Bertrand Lejoly svůj výjimečný cit pro interiérovou architekturu.

Rozmanitost D-Neo se prezentuje klasickými, nábytkovými a vestavnými umyvadly a umývátky s mísami, jejichž poznávacím znakem je výrazná obvodová hrana. Asymetrická řešení kombinovaná s vhodnými skříňkami pod umyvadlo poutají pozornost praktickou odkládací plochou. Umyvadlové mísy jsou dostupné v oválné nebo kulaté variantě, a podtrhují tím rozmanitost série.

Všechna WC jsou vybavena technologií Duravit Rimless®, volitelně také antibakteriální keramickou glazurou HygieneGlaze a s pouhými 4,5 litry vody dosahují perfektních splachovacích výsledků. Jsou k nim také odpovídající bidety.

Kolekce zahrnuje i volně stojící vanu z materiálu DuraSolid® v sametové optice a omaku, jejíž tvar koresponduje s oválným tvarem umyvadla. S délkou pouhých 1600 mm dokonale doplní i malé koupelny.

Mimoto série obsahuje vestavné vany v pěti různých velikostech, od 1500 x 750 do 1800 x 800 mm. Verze 1800 x 800 mm může být objednána i se sklonem pro záda na obou stranách. Pro zvláštní požitek lze vestavné vany vybavit vířivým systémem.

D-Neo nabízí i nábytek vhodný pro každou koupelnu, a to díky šířkám od 410 do 1400 mm a výběru různého designu.

Přečtěte si:  Koupelna s dotekem zlata - luxus a elegance, ale i univerzální možnosti kombinací

Odpovídající kulatá zrcadla ze série „Svítidla + zrcadla“ nabízejí díky nepřímému světlu příjemné osvětlení. V pravoúhlé variantě přicházejí zrcadla a zrcadlové skříňky s LED světelným polem v horní části, a garantují tím optimální osvětlení mycího prostoru.

Klidně a expresivně – také armatury přesvědčují svými geometrickými formami. Charakteristicky úzká, vertikálně posazená rukojeť se táhne celou linií. Poprvé jsou také umyvadlové baterie vybaveny funkcí FreshStart. V poloze uprostřed teče pouze studená voda, až po otočení doleva se přimíchá voda horká.

www.duravit.cz

Share.

About Author

Comments are closed.