Plovoucí a puristické ovládací tlačítko Geberit Sigma70

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nová série ovládacích tlačítek Geberit Sigma70 zaujme minimalistickým designem, který uspokojí nejvyšší estetické požadavky. Nové provedení tlačítka se vyznačuje mimořádně přesnou mechanikou ovládání a paletou atraktivních barevných provedení. Unikátnost tlačítka Sigma70 podtrhuje i ocenění Red Dot Award 2023 v kategorii produktový design.

Precizní design

Už na první pohled zaujme Sigma70 svým unikátním vzhledem. Bezrámečková konstrukce zvýrazňuje puristický design tlačítka a mírné zaoblení mu dodává plovoucí charakter. Nabízí dvě nastavitelná množství splachování, i přesto však působí obě desky celistvě, jako by bylo tlačítko vyrobeno z jednoho kusu.

Ocenění Red Dot Award 2023

Díky svému designovému konceptu a vysoce kvalitním materiálům byla Sigma70 oceněna prestižním oceněním Red Dot Award 2023 v kategorii produktový design. Porota při výběru vítězných výrobků hodnotí taková kritéria, jako je míra inovace, životnost, funkčnost či kvalita.

„Geberit Sigma70 přináší na trh originální designové řešení ovládacího tlačítka, což se potvrdilo ziskem ocenění Red Dot Award. Už na první pohled na mě působí velkolepým dojmem, věřím proto, že se nový design tlačítka brzy dočká velké obliby,“ uvedl Jan Jůzek, produktový specialista společnosti Geberit spol. s r.o.

Rozmanitost barev a materiálů

Sofistikované materiály a elegantní barvy zdůrazňují čistý design tlačítka Geberit Sigma70. K dispozici je v černém, pískově šedém, lávovém a bílém skle, v červeném zlatě, černém chromu a kartáčované nerezové oceli, v mosazi a také v černém matném a bílém matném provedení.

Přečtěte si:  AquaClean Mera - maximální komfort

www.geberit.cz

Share.

About Author

Comments are closed.