Kolekce ADLER Woodboards do interiéru i exteriéru

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kolekce ADLER Woodboards do exteriéru se zaměřují na dřevěné fasády, dřevěná či dřevohliníková okna a vchodové dveře. Střídají se v ní zajímavé kontrasty a vyvážené kombinace materiálů.

Jednotícím prvkem ADLER Woodboards do interiéru jsou odstíny, které vytvoříte pomocí mořidel od ADLER. Ty umožňují prakticky neomezené možnosti dostat z každé dřeviny to nejlepší a podtrhují přirozenost suroviny.

ADLER Woodboards do exteriéru

Kolekce do exteriéru představují možnosti designu lakovaných dřevěných oken a fasád v kombinaci s dalšími materiály, jako jsou například kliky nebo klempířské prvky budov.

INDIAN SUMMER

Hlavním prvkem této kolekce jsou hladké smrkové omítané desky natřené lazurou Lignovit Platin v barevném odstínu Sonorabraun – ten je kombinací hnědé, černé a šedé s jemnými kovovými odlesky. Další odstín Nascagold má zlatavý nádech, který však díky svému šedému podtónu nepůsobí zbytečně kontrastně. Zemité červené tóny, jako je odstín Thulitrot, pro zvýraznění kontrastních prvků nebo červené zinkové plechy završují celý design této kolekce.

WARM GREENS

Hrubě řezaná a hladce omítaná prkna ošetřená lazurou na dřevo Lignovit Platin v odstínu Mojavegrün tvoří hlavní složku této kolekce. Zelený odstín lze skvěle doplnit stejnou lazurou v barvě slunce Nascagold, vhodnou pro podbití střech nebo chráněná místa. Tento odstín dodává dřevu noblesu. Doplňkový odstín Amazonitblau pak září jako letní obloha. Dřevěná okna jsou v této kolekci navržena z modřínu. Přirozený červenozlatý odstín této dřeviny zůstane na okně zachován díky vysoce transparentnímu systému ADLER Ligno+.

Přečtěte si:  Adler vidí v oblasti dřevostaveb jasný posun k rozmanitějšímu designu

DOWN TO EARTH

Lignovit Platin v odstínu Tamborabraun nechává vyniknout hrubě řezané smrkové dřevo v efektním hnědošedém odstínu. Výsledkem barevné kombinace s tmavě hnědošedou Sonorabraun je dokonalá souhra odstínů. Výrazný akcent vytvořený pomocí cihlově červeného odstínu Thulitrot pak chce jen trochu odvahy. Okna ze smrkového dřeva lze díky vysoce transparentnímu okennímu systému ADLER Ligno+ ponechat v přirozeném odstínu.

ADLER Woodboards do interiéru

V kolekcích do interiéru jsou kombinovány dřeviny mořené do různých odstínů s dalšími materiály, jako jsou madla, potahy čalounění nebo barvy stěn.

NORDIC BLUE

S touto kolekcí se severská příroda hlubokých fjordů, vysokých hor a širokých pláží zhmotní přímo ve vašem interiéru. Odstín světlého mořidla Arova Style London a drsný tmavý Arova Alpin Trend Luis připomínají horské štíty, které se tyčí z moře zářícího různými odstíny modré podle dopadu světla podobně jako Arova Colora NCS-1515-B10G. Vzhled pohledového betonu vytvořený na dřevě díky Bluefin Pure-Concrete je v této kolekci vhodným moderním doplňkem.

MOUNTAIN LAKE

Díky jasným strukturám připomíná tato kolekce impozantní alpská panoramata s přírodními horskými jezery. Kolekce Mountain Lake umně kombinuje dřevinu ořech mořenou odstínem Arova Style Bern a šedým Prag s jasanovým dřevem mořeným Arova Colora v zeleném odstínu NCS-2010-G30Y. Nábytek a vybavení interiéru jsou pak akcentovány metalickými prvky lakovanými systémem Bluefin Pure Metal.

NATURE & SOUL

Tato kolekce přináší do interiéru přírodu a konejší duši. Světlé povrchy javoru mořené Arova Style Oslo a jilm v odstínu Arova Flex Tuff podtrhují atmosféru pohody a korespondují s šedí mořidla Arova Style v odstínu Bern. V souladu s bronzovou klikou a kováním mohou být i některé dřevěné části zvýrazněny ušlechtilým bronzem díky systému Bluefin Pure Metal.

Přečtěte si:  Jak renovovat fasády systémem Pullex

www.lakyadler.cz

Share.

About Author

Comments are closed.