TOPSTEP A TOPSET – schody a parapety dnešní doby

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Schodišťové systémy značky TOPSTEP a parapety TOPSET jsou vyráběny ve Velké Bíteši a jsou navrhovány s důrazem na kvalitu, široký výběr designů a praktickou a rychlou montáž. Veškeré prvky jsou na míru přizpůsobitelné konkrétnímu projektu a díky velkým skladovým zásobám je dodání rychlé nezávisle na velikosti objednávky.

CEMVIN STEP – efektivita výstavby kvalitního schodiště na prvním místě

Aktuálně uváděná novinka – systém CEMVIN STEP – nabízí inovaci ve výstavbě schodišť. Jedná se o schodišťovou stavebnici z cementovláknitých desek, která je určena pro suchou výstavbu – nejsou zapotřebí žádné technologické přestávky a kompletní montáž s možností okamžitého užívání je hotová během jednoho dne.

Cementovláknité desky jsou nehořlavé – splňují nejvyšší třídu reakce na oheň A1. Jsou mimořádně pevné a odolné proti zatížení. Není nutné, aby byly jednotlivé schody vyplněné, a tím dochází k úspoře materiálu až o 70 % oproti běžnému betonovému schodišti. K tomu má výsledné schodiště výrazně nižší hmotnost, díky čemuž není třeba instalovat žádnou základovou konstrukci; schodnice se pouze kotví do stěn.

Standardizovaná schodiště jsou dodávána do 48 hodin od objednání.

Systémy schodišťových obkladů TOPSTEP

Obklady TOPSTEP jsou vyráběny z kvalitních HDF desek, které jsou potažené laminátem vysoké zátěžové třídy. Díky unikátním technologiím zpracování laminátu nabízí systémy TOPSTEP nadstandardní kvalitu schodišť navíc k běžným vlastnostem laminátu (mechanické i chemické odolnosti, barevné stálosti a bezúdržbovosti).

Obklady lze aplikovat na libovolný povrch i tvar schodiště a jsou excelentně kompatibilní s CEMVIN STEP.

Přečtěte si:  TOPSTEP - Schodiště jednoduše a pohodlně

Díky široké nabídce schodových profilů a dekorů (dřevěné, mramorové i jednobarevné) lze schodiště sladit s libovolným interiérem – barevně i stylem.

Parapety TOPSET

Nosná deska interiérových parapetů TOPSET je vyráběná z extrémně odolné a voděvzdorné dřevotřísky. Stejně jako schodišťové obklady jsou těla parapetů potažená laminátem, a přináší tak veškeré jeho výše zmíněné výhody.

Technologicky totožná výroba a společné materiály zajistí, že lze vytvořit dokonale kompatibilní souhru s vnitřním schodištěm. Díky pečlivě navrhovaným designům a širokému výběru dekorů lze vdechnout každému interiéru unikátní osobitost.

www.topstep.cz
www.topset.cz

Share.

About Author

Comments are closed.