TOPSTEP – Schodiště jednoduše a pohodlně

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hledáte možnosti pro renovaci schodiště nebo stavíte schodiště zcela nové? Žádná vícepatrová stavba se bez něj neobejde a k tomu v interiéru hraje jednoznačně vizuální prim. Sáhnutím po laminátových nebo vinylových systémech obkladů firmy TOPSTEP nemůžete udělat chybu.

3D konfigurátor

Vaše cesta může začít už na stránkách (www.topstep.cz), kde můžete využít velice nápomocný nástroj – 3D konfigurátor. Ten vás postupně provede výběrem všech důležitých prvků a vy budete moci v přímém přenosu hodnotit vizuál a k tomu budete jednoduše mít i přehled o vybraných materiálech a variantách komponent. Můžete si od začátku vše navrhnout a na základě svého návrhu pak snadno komunikovat s naší podporou. K tomu obdržíte i orientační cenovou nabídku.

Zaměření a výběr

Po hrubém nástřelu z konfigurátoru přichází doladění detailů s technikem. Ten vás zbaví všech starostí, protože díky svým zkušenostem provede přesné zaměření pro všechny vybrané komponenty. Díky vzorníku vyrobenému z reálných materiálů můžete také na místě přímo posoudit vhodnost vybraných dekorů, případně provést změnu, stejně tak provést finální výběr schodového profilu.

Montáž

Díky skladovým možnostem bude vaše objednávka na míru velice rychle připravena k montáži. Tu ale samozřejmě nemusíte provádět sami – pravidelně školení odborní montážníci zvládnou velmi rychle a precizně nové obklady nainstalovat.

Navíc je samotná montáž poměrně rychlým procesem. Nejdříve je třeba připravit podklad schodiště a až poté se přímo v místě realizace přesně nařežou jednotlivé komponenty. Hliníková vyrovnávací lišta vyřeší všechny případné nerovnosti a pak budou nainstalovány samotné schody a bočnice. Na hotové schodiště se připevní vybrané doplňky jako LED osvětlení, či zábradlí, a nakonec se zatmelí všechny spáry, aby bylo schodiště precizní a pohledově hezké. Poté je schodiště ihned připraveno k používání.

Přečtěte si:  Küberit® zaoblené rohy schodišťových profilů

S výběrem kvalitních schodišťových systémů TOPSTEP budete mít jistotu, že vaše projekty získají skvělý vzhled bez komplikací. Díky snadné montáži a estetickým možnostem laminátu a vinylu si můžete být jisti, že vaše interiérová schodiště budou nejen funkční, ale také krásným a bezpečným prvkem.

www.topstep.cz

Share.

About Author

Comments are closed.