Společnost Ciret jako podpora na soutěži EuroSkills 2023

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

V nedávné době se společnost Ciret aktivně zapojila do konání a organizace soutěže EuroSkills. Letošní osmý ročník se konal od 5. do 9. září 2023 poprvé v Polsku – konkrétně v Gdaňsku, který je zároveň „domovským městem“ polské obchodní společnosti skupiny Storch-Ciret Group – společnosti Ciret Polsko.

Prémiová značka malířského nářadí ROTA! byla jedním z hlavních partnerů soutěže, a to hned ve dvou kategoriích: Malování a dekorování a Zednictví. V těchto dvou odvětvích se mohli mladí profesionálové plně soustředit na své výkony a spolehnout se na bezvadnou podporu ze strany organizátorů, které se jim dostalo díky instalaci profesionálních zařízení ROTA! v zázemí soutěžních stánků.

Malování a dekorování

Společnost Ciret Česká republika dodala pro potřeby všech soutěžících v této kategorii dvě mycí a odlučovací zařízení ROTA Clean XL, a to včetně spotřebního materiálu a plné podpory servisních techniků. Mladé malířky a mladí malíři se mohli soustředit na práci, o jejich nástroje bylo postaráno. Štětce, válečky, nádoby na barvu, stírací mřížky, míchadla, pravítka a mnoho dalšího – vše bylo do čista, a hlavně ekologicky umyto a ošetřeno. Během každého soutěžního dne použil každý z 15 soutěžících okolo 20 různých válečků a 30 štětců – celkem bylo na dvou zařízeních ROTA Clean XL za dobu trvání soutěže umyto okolo 1200 válečků a 1800 štětců – se značnou úsporou vody a šetrně k životnímu prostředí.

Zednictví

V kategorii zedníků měli účastníci k dispozici dva průtokové míchače ROTA DMS 25 PRO – ideální pomocníky pro profesionální míchání malty. Pořadatelé přišli s požadavkem zajistit soutěžícím jednotnou konzistenci a kvalitu namíchané malty. Pro zařízení ROTA DMS 25 PRO od společnosti Ciret Česká republika bylo toto zadání snadno splnitelné. Tento průtokový míchač se vyznačuje snadným a přesným nastavením dávkování suché směsi a přidávané vody. Dva míchače splnily očekávání na výbornou – všichni soutěžící získali kvalitní materiál, který splňoval zadání organizátorů a vytvořil všem shodné podmínky pro práci. Každý tak mohl ukázat, co umí.

Přečtěte si:  Nová řada lakovacích štětců KanaFinish

„Jsme hrdí na to, že jsme se mohli akce zúčastnit a mladé odborníky prostřednictvím našich zařízení podpořit v dosahování jejich nejlepších možných výkonů,“ řekl po soutěži Petr Horák, produkt manažer společnosti Ciret. „Bylo povznášející pozorovat je při práci, všichni si zaslouží obrovskou poklonu za to, co předvedli – nebyly to pouze technické dovednosti, ale také vůle, vytrvalost, a především obrovská fyzická a psychická odolnost. Všem soutěžícím i jejich expertům patří naše obrovské uznání – pro nás jsou vítězové všichni!“


Ve 42 kategoriích soupeřilo přes 600 kvalifikovaných mladých odborníků ve věku od 18 do 25 let z 32 evropských zemí. Českou výpravu tvořilo 10 reprezentantů, mezi nimiž nechyběl ani zástupce kategorie Malování a dekorování – Jakub Chmelík, kterého společnost Ciret Česká republika vybavila prvotřídním malířským nářadím značky STORCH.


www.ciret.cz

Share.

About Author

Comments are closed.