Koberce Cormar – když chcete nabídnout komfort, tradici a kvalitu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Proč si koberce drží stále takovou pozici na trhu? Protože žádná jiná krytina nekombinuje tolik benefitů. Koberce jsou komfortní, příjemné jak na dotek, tak na došlap, a dokonce i na ležení, mají výborné akustické vlastnosti a nepřebernou zásobu barev a dezénů.

Cormar Carpets je britská rodinná firma, která koberce vyrábí již od roku 1956 a specializuje se převážně na různé formy polypropylenových koberců, které umožňují jednoduchou údržbu a čištění. Rozdělené jsou do řad, na komfortní a husté s vyšším vlasem a na vlněné jak ze 100% vlny, tak z oblíbených mixů 80/20.

Koberce jsou všívané, s kvalitním mřížkovaným podkladem, což je zárukou jejich stability a odolnosti. Řada Easy Clean a Deep Pile má dokonce 10letou záruku na skvrny či opotřebení.

Firma byla ve Velké Británii mnohokrát oceněna jako Výrobce koberců roku, jelikož kvalita, servis a dodávky této značky jsou volbou mnoha prodejců a podlahářů. Veškeré koberce jsou prozatím v režimu na objednání s termíny 2–4 týdny dle dostupnosti a vytíženosti přepravy.

Z nově představených kolekcí lze vypíchnout Trinity, nádherný twistový koberec v šířkách 4 a 5 metrů vyrobený ze 100% polypropylenu Excellon – vlákna z materiálu uznávaného pro jeho odolnost vůči skvrnám a proti opotřebení. K dispozici je ve 14 tříbarevných vřesových odstínech, což zaručí sjednocení s jakýmkoliv interiérem. Navíc s 10letou zárukou na skvrny a opotřebení.

Ohledně možnosti a podmínek vyvzorování ručními vzorkovníky nebo stojany se lze informovat na e-mailu firmy ProFlooring s.r.o.

Přečtěte si:  Dr. Schutz® - odstraňovače skvrn z koberců

www.proflooring.cz

Share.

About Author

Comments are closed.