Barvy Vitex – široká nabídka barev na kovy

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nejen na stěny a stropy interiéru, ale i na kovy má značka Vitex co nabídnout. Ostré řecké slunce umí barvy hodně prověřit, a tak i v našich podmínkách určitě uspějí.

DIRECT 3v1 – jednokroková barva s možností aplikace přímo na rez. Vyrábí se ve dvanácti trendy lesklých odstínech. Má skvělý rozliv, skvělou kryvost a rychle schne. Je navržena pro nové i staré kovové povrchy.

HEAVY METAL SILICON EFFECT – takzvaná kovářská barva s vysokým obsahem kovového pigmentu. K dispozici je v základní šedé, ze které lze namíchat dalších 36 odstínů. Má vysokou mechanickou odolnost a vytváří krásný strukturovaný matný povrch.

PLATINUM – polyuretanový email na kov a dřevo. V základním provedení je bílý v povrchové úpravě lesk, satén, mat; lze jej tónovat v odstínech RAL nebo NCS. Rychle schne a jeho jádro zůstává lehce měkké, takže odolá teplotní roztažnosti. Díky vysoké odolnosti UV záření nežloutne.

AQUAVIT – o tomto produktu jste již několikrát četli v rámci použití v interiéru. Ale jde o vynikající univerzální produkt, email na kov i dřevo, pro interiér i exteriér. V základním provedení je bílý v povrchové úpravě lesk, satén, mat; lze jej tónovat v odstínech RAL nebo NCS. Navíc má certifikovanou antibakteriální úpravu, a to včetně možnosti nátěru povrchu, se kterým mohou přijít do kontaktu děti.

MARTELITE – alkydová barva s kladívkovým efektem. Má silnou přilnavost ke kovovým i dřevěným povrchům, a to včetně těch přímo vystavených nepříznivým povětrnostním podmínkám. Ihned zanechává typický kladívkový efekt a povrchu dodá zajímavý designový efekt. K dispozici je ve 13 odstínech.

Přečtěte si:  Caparol – zdravé barvy do interiéru

www.barvy-vitex.cz

Share.

About Author

Comments are closed.