VEPO – kolekce 2023, osvědčený materiál v novém designu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Inovovaná kolekce oblíbené vinylové podlahoviny v dílcích VEPO 2023, která v září vstupuje na český trh, zaujme nejen atraktivními dekory, odolností, ale i rozumnou cenou. Třída zátěže 23/32/41 ukazuje, že je VEPO ideální volbou nejen do domácností, ale i komerčních prostor se středním provozem.

Materiálová skladby podlahy VEPO.

LVT podlahovina s tradicí a českým původem

Osvědčená a neměnná konstrukce lepených vinylových dílců podlahové krytiny VEPO, která je v nabídce více než 10 let, je tvořena řadou unikátních vrstev včetně skelného rouna. To zaručuje rozměrovou a tvarovou stálost jednotlivých lamel a celé podlahy. VEPO je navíc odolné vůči vlhkosti a lze jej položit i na podlahové vytápění. O vysokou odolnost této tradiční podlahové krytiny se stará nášlapná vrstva o tloušťce 0,4 mm a také povrchová PUR vrstva. VEPO se tak jednoduše udržuje a zvyšuje se jeho životnost. Vysokou odolnost této zdravotně nezávadné a 100% recyklovatelné krytiny dokládá garance životnosti 10 let pro bytový i komerční sektor.

 

Kolekce 2023 – osvědčené dekory, ale i odraz nových interiérových trendů

VEPO kolekce 2023 nabízí 20 dekorů, které přinášejí věrnou imitaci dřeva a kamenné dlažby, a vytvářejí tak dokonalý vzhled podlahy z přírodních materiálů. Stávajících 12 oblíbených dezénů bylo doplněno osmi novými dekory dřeva, které sledují aktuální styly interiérových návrhů. Pro maximálně estetický výsledek v interiéru jsou ke všem variantám v nabídce i originální lišty.

Originální lišty jsou zárukou perfektního vzhledu podlahy.

V posledních měsících se stále více prosazují dva barevné trendy, které sledují stejný cíl, a to dodat interiérům přívětivost a útulnost. Ideálním prostředkem jsou právě podlahy v přírodních odstínech dřeva. Zde vítězí především zemité motivy a následně ty s nádechem teplých žlutých tónů. Přesně takové jsou dekory, které společnost V-PODLAHY do nové kolekce vybrala.

Dub Latte.

Praktické řešení 2 v 1, to je Fatraclick

Kolekce VEPO 2023 má dekory totožné s kolekcí FatraClick 2023, a je tak možné mít v celém domě nebo bytě podlahovou krytinu ve stejném dekoru, bez závislosti na podkladu.

Přečtěte si:  Trendy: Vinylová podlaha nejen na podlaze

V kolekci FatraClick 2023 nově naleznete i dva dekory Dub Jasper a Dub Elbrus v populárních XL formátech, které opticky zvětší každý interiér a jejich pokládka je ještě rychlejší.

VEPO i Fatraclick skladem

Všechny varianty obou produktových novinek jsou v nabídce se službou SERVIS 48, která zákazníkům firmy V-PODLAHY, s.r.o., zaručuje skladovou dostupnost a dodání na jakoukoli jejich pobočku do 48 hodin.

www.vpodlahy.cz

Share.

About Author

Comments are closed.