Podlahovina Merit SPC s integrovanou korkovou podložkou, kombinace pohodlí a nadčasových dekorů

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pokud hledáte podlahovinu, která spojuje vysokou odolnost a moderní technologie, pak je Merit SPC ideální volbou. Díky integrované korkové podložce získáte navíc pocit pohodlí při každém kroku. Vybírat lze ze široké palety dekorů, které jsou k dostání ve společnosti Supellex. Podlahoviny z této kolekce se hodí jak do domácností a komerčních prostor, tak díky svému antibakteriálnímu povrchu také do ordinací nebo laboratoří.

Pohodlí pro chodidla

Jedním z hlavních prvků, který odlišuje Merit SPC od jiných podlahovin, je integrovaná korková podložka. Tato vrstva přináší nejen větší pohodlí při chůzi, ale také výrazně redukuje přenos zvuku, což je zvláště užitečné v bytech nebo kancelářských prostorách. Korek je navíc přírodní materiál, který je šetrný k životnímu prostředí.

Bez ohledu na to, zda máte elektrické, teplovodní vytápění nebo chladicí systém, podlahoviny Merit SPC poskytnou vynikající tepelnou vodivost, která zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla či chladu po celém prostoru, ale zároveň udržují pocit tepla pod nohama i v období, kdy vytápění nepoužíváme. Tato kolekce vyniká i svou vysokou odolností, desku totiž tvoří směs polymeru a vápence. Překážkou není ani voda, proto je možné krytinu položit i do místností, jako jsou koupelny nebo kuchyně.

Univerzální použití pro jakýkoliv prostor

Ať už potřebujete krytinu pro byt, dům, kancelář nebo komerční prostory, Merit SPC se dokonale hodí kamkoliv. Ošetřen je speciální povrchovou úpravou, která snese každodenní zátěž a zachová si krásný vzhled i po letech používání. Navíc je snadno udržovatelný a odolný proti poškrábání, proto se skvěle hodí například do bytů s domácími mazlíčky.

Přečtěte si:  K nákupu vinylové podlahy Thermofix balení lepidla za 1 Kč

Antimikrobiální povrch pro zdravotnická zařízení

Kolekce Merit SPC navíc disponuje antimikrobiálním povrchem, což znamená, že je vhodná pro použití v nemocnicích, ordinacích nebo třeba laboratořích. Tato ochranná vrstva pomáhá eliminovat množství bakterií a mikrobů, čímž zajišťuje bezpečné a hygienické prostředí.

Různorodá paleta dekorů

Díky pestré škále dekorů se kolekce Merit SPC skvěle hodí do jakéhokoliv interiéru. Od moderních s minimalistickým vzhledem až po tradiční rustikální. Celkem je k dostání v sedmi dřevěných dekorech, například v několika odstínech dubu. Společnost Supellex nabízí i dva vzory, které imitují světlou a tmavou dlažbu.

www.supellex.cz

Share.

About Author

Comments are closed.