Rivedil: produkty na úpravu kovů syntetické emaily s lesklým nebo saténovým povrchem

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Úprava povrchu kovů je jedním z dalších oborů, kterým se firma Rivedil kromě svého hlavního zaměření – produktů pro dekorativní stěrky – zabývá. Mezi materiály určené pro kovy se řadí syntetické emaily s lesklým nebo saténovým povrchem.

Místa poškozená rzí ošetříme před finálním nátěrem základními produkty, které se mohou aplikovat štětcem, válečkem nebo i nástřikem. Základní nátěr volíme podle typu povrchu.

Pro pozinkované plechy jsou určeny ANTIFER Z a PROTZINC. Na ostatní kovy pak ANTIFER A, ANTIFER R a ANTIFER. Ty se následně ošetří finálními nátěry.

Pro finální nátěry povrchů v průmyslu, zemědělství a stavebnictví je určen RAPID RILUX – rychleschnoucí email pro interiéry i exteriéry s lesklým efektem. Pokud je potřeba docílit rustikálního charakteru se slídovým leskem, např. na uměleckých kovářských výrobcích, je v nabídce FERROLUX. Jedním ze speciálních produktů je FERLUX GEL, brilantní želatinový email, který lze nanést v jedné vrstvě přímo na rez. Jeho chemické složení, založené na speciálních pryskyřicích, různých přísadách a neutralizátorech rzi v tixotropním vzorci, umožňuje snadnou aplikaci a vynikající kotvení k podkladu.

Na pozinkované plechy lze po ošetření produkty ANTIFER Z či PROTZINC použít ZINCORILUX, speciální smalt s lesklým efektem určený k ochraně pozinkovaných plechů. Produkt se vyznačuje vynikající krycí schopností i při aplikaci v jedné vrstvě. Jeho složení na bázi styren-akrylového polymeru mu dodává vynikající elasticitu a dokonalou odolnost atmosférickým vlivům.

www.italart.cz

Přečtěte si:  Originální povrchy beze spár ARTEVIVA osloví vynikající odolností
Share.

About Author

Comments are closed.