Design PROFI 2023

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Přehled materiálů pro povrchové úpravy, vybavení koupelen a zařizování interiérů přímo na váš stůl!

Vážení čtenáři,

produkty pro interiérový design každoročně překvapují svými inovacemi, které se týkají jak nových technologií, tak vzhledu a tvarosloví. Překvapit umí podlahoviny,které získávají nové vlastnosti, vzhled a především širší možnosti použití, nebo třeba interiérové stěrky s nepřeberným množstvím originálních dekorů. Není prakticky možné znát je všechny, ale aspoň zajímavou ochutnávku můžete najít v časopise Design Profi.

Ten vznikl v době, kdy byly hromadně rušeny veletrhy, nebyly možné osobní kontakty
a prezentace. Nyní už se všechny významné akce a veletrhy opět vrátily, ale času k jejich návštěvě není nazbyt, doba je stále rychlejší, a tak shrnutí novinek a designových a materiálových zajímavostí pro vybavení interiérů, které dostanete přímo na svůj stůl, má neustále své opodstatnění.  Věříme, že na následujících stánkách najdete zajímavé tipy a podněty, a to jak v oblasti podlahovin, tak barev, vybavení koupelen a interiérů, a časopis Design Profi se stane přínosným průvodcem novinkami pro vaši práci po celý příští rok.

JANA KOMÁRKOVÁ
šéfredaktorka


Více se dozvíte v tištěném vydání designové ročenky DESIGN Profi, kterou si můžete předplatit 1x ročně za 100 Kč a zašleme ji do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Přečtěte si:  Co dnes umí barvy pro zdravé bydlení

Časopis Design Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích. Aktuální číslo si můžete zakoupit prostřednictvím služby Digiport.

Koupit elektronickou verzi DESIGN Profi

Share.

About Author

Comments are closed.