Parket koncept, kvalitní a ekologické podlahoviny s dlouhou životností

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Již 20 let dodává společnost Parket koncept na trh spolehlivé značky podlahovin, jejichž kvalita i vlastnosti zaručují jejich dlouhou životnost a které splňují nejvyšší ekologické i zdravotní standardy. Jejich exkluzivní vzhled je předurčuje pro náročné zákazníky. Výrobci těchto značek neustále zlepšují výrobní procesy a sledují trendy v designu. V nabídce tak nechybí parkety pro vzor rybiny, velké formáty i návrat k přírodnímu vzhledu. Všechny si rozumí s podlahovým vytápěním a je možné je položit jako plovoucí nebo celoplošně nalepit.

Lamett Mont Blanc.

LAMETT ve svém širokém sortimentu dřevěných třívrstvých krytin dává vyniknout všemu, co příroda může nabídnout – jedinečnost kresby a barev dřeva, krásně zvětralé suky i praskliny. Nabízí třídění od úplně čistých vybraných struktur dubu až po ručně postařované, silně rustikální podlahoviny s plastickými suky a trhlinami se vzhledem 200 let starých podlah. Některé řady jsou intenzivně zpracovány ručně hoblováním a tmelením, povrchovým opotřebením a dalšími technikami, které dodávají exkluzivní rustikální vzhled. Parkety pro vzor rybiny značka nabízí v elegantním i rustikálním vzhledu. Vybere si každý…

Moland Oak Living.

MOLAND je dánská značka kvalitních dřevěných třívrstvých krytin jednoho z největších distributorů podlahových materiálů ve skandinávských zemích. Moland sází na vysokou kvalitu, užší nabídku již osvědčených barev, široké spektrum povrchových úprav a velký výběr třídění, od elegantních podlahovin bez výrazných markantů dřeva až po rustikální s výraznějšími suky i barevným rozptylem. Nechybí ani dnes tak oblíbené parkety pro vzor rybiny a tradiční třípásový vzor.

Parky Milk Oak.

PARKY, dřevěné dýhové krytiny s výjimečnými vlastnostmi a zátěžovou třídou 33, vyrábí evropský leader ve zpracování dýhy, společnost Decospan. Unikátní konstrukce lamel s tenkou dřevěnou dýhou vytvrzenou lakem na velmi pevné HDF zajišťuje vynikající rozměrovou stabilitu, vysokou odolnost proti protlakům a mechanickému poškození. Společně s ochranou zámků zaručuje 12h voděodolnost. Parky nabízí široký výběr kartáčovaných dekorů v elegantním čistém třídění i rustikálním vzhledu se supermatným lakem, který vytváří dojem olejované podlahoviny.

Floorify Verona.

FLOORIFY jsou rigidní vinyly určené pro zákazníky, kteří požadují vysokou odolnost i luxusní vzhled. Vynikají realistickými dekory, které od přírodních originálů stěží poznáte. Díky pevnému stabilnímu jádru s obsahem minerálů je můžeme položit na velké plochy, a to bez přechodových profilů, na přímé slunce i elektrické topné fólie. Disponují nejpevnějším zámkem na trhu, jejich instalace i údržba jsou velmi snadné. Jsou určeny pro vysokou komerční zátěž (třída 33), mají vysokou odolnost proti škrábancům i skvrnám. Nabízí oblíbenou rybinu v mnoha barvách, rozmanité kamenné dekory v trendy šedé barvě a všechny lamely, jak je u Floorify zvykem, ve větším než obvyklém formátu.

Floorify Unagi.

Doladění interiéru s podlahami společnosti Parket koncept je velmi snadné. K dispozici jsou soklové i přechodové lišty ladící s každým dekorem. Schodové hrany jsou vždy vyrobeny přesně na míru požadavkům.

Přečtěte si:  Podlaha, stěna, strop - dřevo z podlah míří vzhůru

Všechny značky podlahových krytin a distribuční síť prodejen najdete na www.parketkoncept.cz. Pro designéry máme přichystané praktické krabičky se vzorky podlahovin jednotlivých značek. Za zajímavé ceny je možné pořídit přebytky těchto krytin z velkých projektů nebo výběhové řady, a to na www.parketoutlet.cz.

www.parketkoncept.cz

Share.

About Author

Comments are closed.