Magické realizace dřevěných podlah

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pallmann, mezinárodně působící společnost na poli produktů a systémů pro novou pokládku, renovaci a zachování dřevěných podlah, vyhlašuje již podruhé světový šampionát v rámci pokládky dřevěných podlah. Světový pohár Magic Oil Wood Floor World Cup hledá nejlepší referenční objekty na celém světě, ve kterých bylo použito skvělé řemeslné zpracování v kombinaci s produktem z řady Magic Oil.

Poprvé společnost Pallmann vyhlásila celosvětové klání v pokládání dřevěných podlah na červen roku 2020. Do světového poháru Pall-X 96 se zapojilo 18 různých zemí a nakonec bylo přihlášeno celkem 84 projektů dřevěných podlah s nejrozšířenějším lakem Pall-X 96. Nyní úspěšná mezinárodní soutěž přechází do druhého kola. Startovní signál byl dán 14. září. Ve druhém ročníku soutěže se specialisté na dřevěné podlahy z Würzburgu zaměřili na oleje řady Magic Oil.

„První výrobek Magic Oil byl představen před 18 lety. V průběhu let jsme s řadou Magic Oil neustále zdokonalovali povrchovou úpravu dřevěných podlah. Uvedením řady Magic Oil Change, která se skládá z regionálního konopného oleje a přírodních vosků, se nám nyní podařilo dosáhnout dalšího milníku v oblasti udržitelnosti,“ říká Stefan Neuberger, jednatel společnosti. „Světovým pohárem v úpravě dřevěných podlah však chceme vzdát hold nejen našemu sortimentu výrobků Magic Oil, ale především řemeslníkům, kteří se zabývají právě pokládáním dřevěných podlah,“ vysvětluje Neuberger.

Světový pohár Magic Oil Wood Floor World Cup vyzývá nejlepší podlaháře z celého světa, aby soutěžili se svým řemeslným umem a ukázali ho celému světu. Přihlásit se mohou řemeslníci s projekty dřevěných podlah, které nejsou starší než 24 měsíců, nebo s projekty, které jsou stále ve fázi realizace a budou dokončeny během několika následujících měsíců. Jedinou podmínkou je použití alespoň jednoho výrobku Magic Oil. Přihlášením projektu Magic se automaticky stáváte součástí národního týmu své země. Uzávěrka projektů je 30. dubna 2024. Přihlášené projekty hodnotí mezinárodní odborná porota na základě jasně stanovených kritérií, jako je řemeslné zpracování, prostorová geometrie nebo ekologická udržitelnost, a určí vítěznou zemi. Celý národní tým vítězné země je poté pozván na společnou týmovou akci v dané zemi. Účastníci této speciální soutěže mají možnost soutěžit s podlaháři z celého světa.

Přečtěte si:  Pallmann PALL-X 96

Zúčastněné firmy navíc mohou těžit z možnosti vyměňovat si nápady s kolegy, navazovat kontakty a pracovat jako jeden tým. Díky prezentacím předložených projektů prostřednictvím různých mezinárodních komunikačních kanálů společnosti Pallmann, může být benefitem i zviditelnění konkrétní realizace a schopností dané firmy.

Více informací o Světovém poháru Magic Oil Wood Floor World Cup a přihlašovací formulář k účasti naleznete na www.woodfloorworldcup.com.

Share.

About Author

Comments are closed.