BARVY Profi 2023/05

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

dekorační stěrky si ke svému názvu mohou přidat celou řadu přívlastků, z nichž hlavní bude asi slovo „originální“. Jejich prostřednictvím lze totiž na stěnách doslova čarovat a vykouzlit na jejich ploše iluzi nejrůznějších materiálů, od dnes tak oblíbeného pohledového betonu v různých barevných variantách přes dekory kamene, kovu, rzi až po neopakovatelné abstraktní dekory. Další jejich výhodou je univerzální použití i to, že jsou nejen krásné a zajímavé, ale taképraktické. Proto jsou stěrkové materiály jedním z hlavních témat tohoto vydání časopisu Barvy Profi.

Druhým jsou povrchové úpravy kovů, kterým se věnujeme jak odborným článkem o výběru materiálů a textem Ing. Hany Geiplové (SVÚOM) o tom, proč a jaké vady při povrchových úpravách kovů vznikají, tak představením novinek a sortimentu, které náš trh nabízí. Přiblížíme si také příběh skupiny Storch-Ciret Group, která je už 125 let evropským lídrem ve výrobě a prodeji malířskéhonářadí, zjistíme, co umí nano-technologické nátěry, jaké jsou novinky v právních předpisech EU v oblasti nařízení CLP a REACH, a protože jsou za námi prázdniny, tak třeba i to, do jakých končin se vydali členové Cechu malířů, lakýrníků a tapetářů ČR a vyfotili se tam s některým z cechovních atributů.

Přeji vám krásné babí léto a příjemné čtení.
JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu BARVY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 5 vydání za 400 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

Přečtěte si:  Systém KEIM Romanit pro venkovní a vnitřní použití

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis BARVY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Digiport si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi BARVY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.