Barva Indeko-Plus šetří zdraví i přírodu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Uvnitř budov trávíme převážnou část svého života. Kvalita vnitřního prostředí domovů i pracovišť významně ovlivňuje naše vlastní zdraví. Společnost Caparol již desítky let usiluje o to, aby její výrobky obsahovaly co nejméně látek, které by mohly zdraví negativně ovlivňovat.

ZDRAVÍ NA PRVNÍM MÍSTĚ
Pro výmalbu interiérů, které dlouhodobě příznivě působí na naše zdraví, je vhodná disperzní barva Indeko-plus, označená jako E.L.F., tedy barva s minimem těkavých látek, bez rozpouštědel a změkčovadel.

ODPOVĚDNOST K BUDOUCNOSTI
Společnost Caparol chápe udržitelnost jako nedílnou součást své firemní a obchodní filozofie. Již desítky let určuje milníky ve vývoji udržitelných výrobků, které aktivně přispívají k navrhování udržitelných obytných prostor ve městech a obcích. Přináší výrobky, které podporují udržitelný rozvoj, a chce dále rozvíjet své odpovědné jednání pro budoucnost naší planety.

Péče o budoucnost je založena na třech hlavních principech

KLIMATICKY NEUTRÁLNÍ VÝROBA
Výrobní závody na území Německa jsou od roku 2017 klimaticky neutrální. Takže každý den se ušetří množství energie a zároveň se tím snižuje množství emisí CO2 na každou vyrobenou tunu barvy.

OBNOVITELNÉ SUROVINY
U barev z řady CapaGreen používá Caparol pro výrobu pojiva 100% obnovitelné suroviny: bioplyn a bionaftu. Ty jsou získávány z certifikované biomasy a zcela nahrazují vzácné fosilní suroviny. Konkrétně to znamená, že pojivo obsažené v Indeko-plus ušetří až 62 % CO2 ve srovnání s konvenčním pojivem (metoda vyváženého využití biomasy).

Přečtěte si:  Dekorativní omítky a barvy Cameleo s efekty kovu, rzi nebo žuly

EKOLOGICKÉ OBALY
Obaly barev CapaGreen jsou obzvláště šetrné k životnímu prostředí: jsou vyrobeny z recyklovaného materiálu. Společnost tak snižuje využívání přírodních zdrojů a chrání životní prostředí.


Interiérová barva nejvyšší kvality, splňující speciální nároky na životní prostředí.

  • Maximální krycí schopnost.
  • Matný povrch.
  • Vysoká omyvatelnost.

www.caparol.cz

Share.

About Author

Comments are closed.